Gorjean cercetat la Sibiu: A mințit după tamponare

151

Un tânăr de 27 de ani, din județul Gorj, s-a ales ieri cu dosar penal, în timp ce se afla la Sibiu. Acesta este cercetat după ce a oferit date false cu privire la o tamponare.

”Polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 9 august, cu ocazia completării informațiilor referitoare la împrejurările producerii unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, unul din conducătorii auto a oferit date false. În fapt, în data de 9 august, în jurul orei 14.45, la sediul Biroul Rutier Sibiu s-a prezentat un conducător auto pentru a declara un accident rutier soldat cu pagube materiale produs în cursul respectivei zile în intersecția sens giratoriu Piața Unirii — bvd. Corneliu Coposu — bvd. Vasile Milea — strada Zaharia Boiu, din municipiul Sibiu.

Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în județul Gorj, în fața organelor de poliție, a completat în mod necorespunzător realității locul impactului dintre cele două autovehicule în vederea producerii unei consecințe juridice, astfel încât acesta să nu fie sancționat contravențional”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here