Gorjean căutat în Belgia, prins la vamă

1294

Un tânăr de 28 de ani, din județul Gorj, dat în urmărire internațională, a fost reținut de polițiștii de frontieră din Nădlac. Bărbatul era căutat de autoritățile din Belgia, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

„În data de 26.03.2019, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetățeanul român T.D., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în județul Gorj. În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autoritățile belgiene, mandat în vederea arestării și predării sau extrădării pentru săvârșirea de infracțiuni contra ordinii și siguranței publice și contra proprietății”, a precizat comisarul-șef de poliție Laura Beatrice Bondar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea

Tânărul din Gorj a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here