Gorj: După ce Casa de Pensii l-a lăsat fără niciun venit, magistrații i-au făcut dreptate

11758
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
Un salariat al CE Oltenia care ieșise la pensie, iar apoi Casa de Pensii s-a sucit, anunlându-i decizia, a primit câștig de cauză, azi. ”INSTANTA DE LA GORJ a făcut dreptate pentru un coleg, pentru care Casa de Pensii i-a emis o decizie de pensionare favorabilă ( l-a scos la pensie ), iar după nouă luni i-a anulat decizia de pensionare, lăsându-l fără niciun venit, fiind nevoit să dea înapoi și banii pe care i-a încasat cu titlu de pensie! Grație domnului avocat TOARTA IONUT MIHAI.
MULTUMIM JUDECATORILOR DE LA TRIBUNALUL GORJ!” a anunțat unul dintre liderii Federației Naționale a Muncii, Lulu Păuna.
Casa de Pensii Gorj este obligată să-i plătească omului cheltuielile de judecată și diferențele de pensie rezultate după recalculare.

1 COMENTARIU

  1. Eu nu știu cum lucrează cei de la Casa de Pensii Gorj dar părerea mea este ca sunt indolenți.
    Sora mea are domiciliul in Bumbesti Jiu, are cancer, a facut citostatice, lunar vine la Craiova de doua ori pentru tratament, a avut pensie pe caz de boala. In martie a depus o cerere de trecere de la pensia de boala la pensie la limita de varsta deoarece la 1 aprilie făcea vârsta de pensionare dar nici acum nu a primit nicio alta decizie dar nici pensie, primește in continuare pensie de boala.Asa ca nu ne mai mira nimic in tara asta. Poate să trăiască si cu 1400 pe luna in situatia in care nici CAS Gorj nu i- a aprobat eliberarea medicamentelor cu 90% gratuitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here