Gorj: Consultații și investigații medicale GRATUITE! Luna de Conștientizare a Cancerului

1973

Eveniment important în Gorj! Asociația Bolnavilor de Cancer organizează în mai multe localități din județ, puncte medicale de consultații și investigații pentru toți cei care vor să fie verificați de către medicii voluntari, în mod gratuit. Octombrie este Luna Conștientizării și Prevenției Cancerului.

”Marcăm împreună Ziua Luptei Împotriva Cancerului de Sân și Luna Conștientizării și Prevenției acestei maladii-a două cauza de mortalitate în rândul femeilor. Vrei să beneficiezi de analize medicale gratuite pentru diagnosticarea cancerului de san? Vino pe 01.10.2022,între orele 11.00-14.00,în Piață Prefecturii din Tg-Jiu sau între orele 15.00-18.00 în Piață Nouă din Motru și înscrie-te în programul inițiat de Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj! Persoanele înscrise vor beneficia de controale medicale realizate de către medicii voluntari participanți în programul mai sus menționat. Controalele gratuite se vor realiza pe baza de programare pe parcursul lunii octombrie. Urmărește pagina de Facebook a ABC Gj și află când ajungem în localitățile Tismana, Polovragi,Tg-Cărbunești,Novaci și Baia de Fier!

Plecăm de la a informa în stradă, beneficiind de sprijinul medicilor voluntari care vor acorda consultații dar vor face și  investigații (ecografie și mamografie) gratuite.Vom programa persoanele la consultații acum, la începutul lunii octombrie”, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here