Gorj: Campanie de vaccinare pentru adolescenți, de 1 Iunie

555

De 1 iunie, le oferim șansa adolescenților din județul Gorj de a avea o vacanță fără griji, anunță prefectul Corneliu Răducan-Morega.

„Datorită succesului campaniei de vaccinare fără programare care s-a desfășurat în weekend-ul trecut în municipiul Târgu Jiu, avem în vedere organizarea de Ziua Internațională a Copilului a unei acțiuni de imunizare dedicate elevilor care îndeplinesc condițiile necesare vaccinării. Tinerii se pot vaccina fără programare în punctele care urmează să fie stabilite în municipiul Târgu Jiu. Chiar dacă virusul nu îi afectează grav pe cei tineri, ei pot să-l transmită persoanelor vulnerabile, astfel că este nevoie să își protejeze familiile și pe cei dragi”, a spus prefectul, menționând că va reveni cu detalii despre strategia de vaccinare și serul care va fi folosit pentru imunizare.

„Voi reveni cu detalii despre strategia de vaccinare și serul pe care îl vom folosi după discuția finală cu specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj. Totodată, prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, cu sprijinul directorilor de licee vom întocmi listele cu elevii doritori, cât și cu acordul părinților!  Așadar, vă așteptăm, dragi elevi, pe data de 1 iunie să vă vaccinați antiCOVID-19! Este cadoul nostru de ziua voastră atât pentru voi, cât și pentru părinții și bunicii voștri!”, a transmis reprezentantul Guvernului în județul Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here