Gorgotă: “Manţog îmi este dator şi moral şi material”

277

gorgotaLiberalul Daniel Gorgotă a comentat şi el la fel ca alţi politicieni din Gorj condamnarea lui Ionel Manţog în dosarul “strămutaţilor de lux”. Gorgotă a considerat însă că Manţog va plăti târziu pentru faptele sale, şi că cele pentru care a fost condamnat sunt de fapt un procent mic din ilegalităţile săvârşite de fapt de către Manţog.

Gorgotă a fost unul dintre pedeliştii care l-a contrat de mai multe ori pe Manţog motiv pentru care a şi schimbat formaţiunea politică, intrând în rândul PNL Gorj. Până atunci însă Gorgotă a sprijinit partidul cu două maşini în campanie şi a modernizat sediul PDL Gorj, investiţii pentru care încă mai are de recuperat peste un miliard de lei vechi, banii însă la care a renunţat.

Investiţiile făcute de Daniel Gorgotă, om de afaceri din Târgu-Jiu, nu vor fi recuperate niciodată de fostul democrat-liberal. Inclusiv Gorgotă s-a obişnuit cu această idee şi a renunţat deja la banii utilizaţi din bugetul familiei. Nu uită însă să spună că Ionel Manţog, fostul “capo” al PDL Gorj îi este, în continuare, dator”. “Manţog îmi este dator şi moral şi material. El nu trebuie să uite că la alegerile locale din 2008 i-am pus la dispoziţie două maşini pentru campanie. Pe motorina mea, oamenii mei şi banii mei a bătut tot judeţul cu cele două maşini. Are să îmi dea 100 de milioane de lei vechi pentru asta, dar nu o să îi mai văd niciodată. Îmi spune că o să îmi dea nişte bonuri de motorină dar eram conştient că nu o să recuperez niciodată ce am investit acolo. Apoi am mai modernizat şi sediul PDL Gorj. Pe deviz scria că investiţia a costat aproape două miliarde, dar mai am de recuperat în jur de un miliard şi trei sute de milioane de lei vechi. În cele din urmă am renunţat la tot, pun cruce şi merg mai departe”, a explicat Gorgotă.

Acesta a explicat că Manţog, ca de obicei, nu a semnat nimic pentru investiţia de la sediul PDL Gorj. L-a pus în schimb pe deputatul Cosmin Popescu să facă asta, susţine Gorgotă, care îl învinuieşte însă pentru tot pe Manţog.

“Nu îmi este milă deoarece ştiu că nu este o victimă. Nu este deloc un om căzut. Cine crede asta se înşeală crunt”, a completat Gorgotă spunându-şi părerea despre Ionel Manţog, pedelistul pus într-un con de umbră de către proprii săi colegi.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here