Gore Popescu: “De data aceasta nu mai refuz postul de consilier municipal”

184

Din respect pentru situaţia încă neclarificată a lui Nicolae Daviţoiu, colegul acestuia de partid, Gore Popescu, se limitează în a-şi prezenta răspicat intenţia de a ocupa postul ce i se cuvine în Consiliul Municipal Târgu-Jiu. Popescu, acum simplu inginer la UMC Pinoasa declară, cu greu, că nu va refuza postul de consilier municipal, şi reaminteşte că în urmă cu cinci ani de zile a renunţat la acest scaun pentru Nicu Daviţoiu.

Viitoarea excludere a consilierului municipal PDL, Nicu Daviţoiu, din CL Târgu-Jiu este pentru majoritatea pedeliştilor gorjeni o certitudine. Mai puţin însă pentru Gore Popescu, cel care urmează să-i ia locul lui Daviţoiu, în lista de aleşi ai PDL, acesta având decenţa de a aştepta ca al său coleg să parcurgă toate etapele legale ale apărării în cazul excluderii acestuia din partid. “Din respect faţă de Nicolae Daviţoiu, colegul meu, nu pot spune că mâine îi iau locul în Consiliul Local. Daviţoiu mai are încă nişte etape ale apărării de parcurs, iar abia după ce acestea se vor epuiza, discutăm”, a explicat, iniţial, Gore Popescu.
La insistenţele noastre, Gore Popescu recunoaşte însă că nu va refuza scaunul de consilier municipal, asta deoarece cu 5 ani în urmă, pentru Energia a renunţat la funcţie şi i-a permis accederea în ea tocmai lui Nicu Daviţoiu. “Voi accepta locul de consilier municipal, conform legii, de data acesta. Acum nu voi mai refuza, dar aştept să se clarifice cu Nicu Daviţoiu, aşa este corect”, a explicat, franc, Gore Popescu care nu mai deţine nicio poziţie politică la nivel de PDL. O dată însă cu accederea în Consiliul Municipal Târgu-Jiu, Gore Popescu va intra instant şi în Biroul Permanent Local al PDL Târgu-Jiu.
Nicu Daviţoiu nu a renunţat însă să îşi facă dreptate în PDL, asta deoarece susţine, în continuare, că în cazul excluderii sale s-a încălcat flagrant statutul partidului.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here