Gore Popescu: “Cel care conduce organizaţia municipală ar trebui să candideze pentru Primăria Târgu-Jiu”

243

IMG_9914Prim-vicepreşedintele PDL Târgu-Jiu, Gore Popescu, este şi el alături de alţi cinci colegi şi foşti colegi din organizaţie în sondajul pe care partidul îl va face în vederea stabilirii candidatului pentru primăria municipiului. Popescu susţine că lupta cu actualul edil local, Florin Cârciumaru, va fi însă una extrem de grea şi asta deoarece primarul municipiului Târgu-Jiu are un capital electoral greu de doborât.

Deşi evită să ofere un pronostic în legătură cu câştigătorul acestui sondaj din sânul PDL, Gore Popescu menţionează că, în opinia sa, preşedintele PDL Târgu-Jiu, adică Nicolae Daviţoiu, ar trebui să fie cel care trebuie să intre în bătălia pentru primăria oraşului.

Biroul Municipal al PDL Târgu-Jiu a stabilit recent cine sunt candidaţii organizaţie care ar trebui sondaţi în vederea unei potenţiale candidatură pentru cea mai importantă primărie din judeţ. Vor fi astfel sondaţi de colegii lor de la centru, ca urmare a votului intern: Nicolae Daviţoiu, actualul preşedinte al PDL Târgu-Jiu, Nicolae Cilibiu, prim-vicepreşedintele PDL Târgu-Jiu, Iustin Grigore Popescu(cunoscut mai mult drept Gore Popescu) fost preşedinte al organizaţiei municipale, în prezent prim-vicepreşedinte al acesteia, Horaţiu Gorun care nu deţine însă o funcţie în organizaţia municipală dar este director executiv al Direcţiei de Tineret şi Sport Gorj, Dan Vâlceanu, secretarul executiv al PDL Gorj şi subprefectul Marcel Romanescu, autosuspendat din PDL Gorj ca urmare a funcţiei publice ocupate. Lista aprobată de Biroul Municipal a fost trimisă la centru în vederea stabilirii procentelor de care se bucură cei şase pedelişti în accepţiunea electoratului din Târgu-Jiu.

Conducerea, obligată la sondaj

Fostul preşedinte executiv al PDL Târgu-Jiu, Gore Popescu, vede cu ochi buni stabilirea persoanelor pentru sondajul de opinie. “Din punctul meu de vedere era normal să fim toţi în acest sondaj. Vorbim de conducerea organizaţiei municipale dar şi de alţi membrii, cu notorietate, la nivel de municipiu. Pe baza acestui sondaj vedem şi noi unde suntem, vedem cine are şansele cele mai mari, deşi ştim cu toţii că este foarte greu să îl batem pe Florin Cârciumaru. Pe baza acestui sondaj dar şi a votului intern şi a celui de la centru se va stabili cine intră în cursa pentru Primăria Târgu-Jiu”, a declarat Gore Popescu. Prim-vicepreşedintele PDL Târgu-Jiu a menţionat, de asemenea, că nu ştie cine va fi clasat, în final, pe primul loc în acest sondaj şi cine va intra apoi în cursa pentru primăria Târgu-Jiu. “În opinia mea, cel care conduce organizaţia municipală ar trebui să candideze pentru Primăria Târgu-Jiu”, a declarat, în final, Gore Popescu care menţionează că la stabilirea candidatului va avea un aport important şi conducerea organizaţiei judeţene şi cea a organizaţiei centrale.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here