Golea, “director” de 3 la Direcția Resurse Umane din cadrul CEO

492

Aspiranții la postul de director al Direcției Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia au fost punctați cu note extrem mici. Sindicalistul Marin Golea a obținut o notă de 3, în timp ce Corneliu Gîrjoabă a fost punctat cu 4. O notă mai bună, dar nu suficientă a obținut fosta șefă de la Resurse Umane din cadrul CEO de pe vremea lui Laurențiu Ciurel, Valentina Trofin, care a fost evaluată cu 6, susține liderul sindical, Constantin Crețan, care menționează că rezultatele ar fi fost comunicate celor 6 candidați la jumătatea acestei săptămâni. Câștigătorul previzibil al competiției a fost Sorin Olaru, actualul ocupant al postului de director de la Resurse Umane în interimat, care ar fi luat potrivit lui Crețan nota 8 și funcția în cauză. Despre examinarea pentru postul de la Resurse Umane s-a discutat mult în perioada depunerii dosarelor de înscriere, vehiculându-se chiar că toți candidații vor fi depunctați pentru a se aduce un director de la București, cum s-a întâmplat și cu Petra Patricia Pătrașcu.
Se pare însă că s-a preferat un director din CEO, în timp ce ceilalți participanți la concurs prin notele obținute au fost făcuți de rușine.
Anamaria Stoica

5 COMENTARII

  1. Domnule menistru aceasta este selectia celui mai important director care nu este membru in directorat, sub mandatul dvs si cu binecuvantarea dvs. Dupa un adevarat specialist respectiv doamna Patrascu Petra, infractorii, penalii si incompatibilii pe care ii sustii la conducerea CEO au hotarat sa puna director de personal un electrician care este autorul moral si coautor la toate ilegalitatile savarsite impotriva personalului din CEO. Angajari ilegale, concedieri ilegale, discriminari, masuri abuzive, lipsa de coerenta in dispozitii si contractele de munca. Acest Olaru este instrumentul prin care ciurel a distrus notiunea de resursa umana specializata si a creat notiunea de personal in curs de plasare, nu raut nu trofin nu popescu ci olaru este autorul personalului in curs de plasare.

    • Esti un rautacios domnule, Olaru este unul dintre cei mai seriosi oameni, dar si un om cu caracter si mult bun simt. Daca spui asemenea mizerii cred ca esti o mare nulitate.

    • Olaru împreuna cu Trofinca si Laura Manea au făcut numai abuzuri si ilegalități in activitatea lor. Poate intra politia la Resurse umane și juridic ?

  2. In atentia ANI si organelor de cercetare penala; CEO incalca legea refuzand sa publice declaratia de avere/interese + CV-ul dir. adj. resurse umane

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here