Glăvan din Lihulești lovește din nou! De data asta, două bănci cu securea

1293

Victor Glăvan, cetățeanul care terorizează, de câțiva ani, satul Lihulești din comună Berlești, a mai comis, sâmbătă, o faptă antisocială. Este vorba despre distrugerea a două bănci din fata locuinței lui Nicolae Vasilași, situate la 150 de metri de casa agresorului. Băncile au fost sparte cu securea, armă pe care o poartă permanent asupra sa bărbatul de 35 de ani din Lihulești.

Poliția a fost sesizată de fapta lui Glăvan prin apel la 112, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului, luând declarații de la proprietarul așteptat și la postul de poliție din Berlești pentru reclamație.
Fapta s-a petrecut sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.30. Făptașul nu a fost însă găsit de polițiști, dar a doua zi un echipaj a trecut pe lângă acesta fără să îl ia la întrebări.
Poarta unei alte locuințe a fost și ea lovită și parțial distrusă, localnicii dând vina tot pe Glăvan, care are o problemă cu proprietarul pe care l-ar fi lovit pe 30 ianuarie cu o bâtă de baseball. Totul a pornit de la o discuție amiabilă între cei doi, finalizată cu vorbe urâte la adresa omului de către Glăvan, care și-ar fi însoțit vorbele cu lovituri. Victor Glăvan locuiește cu părinții în locuința părintească din Lihulești. Acesta are probleme serioase cu alcoolul, spun vecinii, care susțin că sunt terorizați de comportamentul vecinului lor.
De altfel, proprietarul unui magazin alimentar din Lihulești ar fi fost și el agresat pentru că a refuzat să-i ofere lui Glăvan băuturi alcoolice. Este vorba despre Lihu Stelian, care l-a și dat în judecată pe acesta.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here