Giusti, final de colaborare cu Pandurii

343

Argentinianul Maximiliano Giusti nu l-a convins pe antrenorul Petre Grigoraș, care i-a transmis impresarului jucătorului că este liber să-și caute o altă echipă la care să evolueze în sezonul viitor.
Giusti a fost adus la Pandurii de antrenorul Cristi Pustai după începerea părții a doua a campionatului și a jucat pentru gruparea târgujiană în doar șapte partide, marcând de două ori, goluri care însă au adus singurele victorii din 2014 ale actualei sale echipe. Venirea lui Grigoraș a schimbat însă planurile pentru vârful argentinian, dar și revenirea lui Matulevicius. Odată cu reintroducerea lituanianului ca titular, lui Giusti i s-a atribuit atunci când a mai fost trimis pe teren un loc în bandă, iar acum Grigoraș a decis că nu are nevoie de argentinian: „Am vorbit și cu impresarul lui, m-a întrebat și, deși poate să prelungească cu noi, am considerat că e mai bine să încheiem colaborarea. Nu l-am anunțat pe jucător, am vorbit doar cu impresarul”, a declarat Petre Grigoraș.
La sosirea sa la Pandurii, Giusti a semnat un contract valabil pe patru luni cu opțiune de prelungire după încheierea sa, opțiune care însă nu va fi activată de conducerea gorjenilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here