Giurcău mai are o şansă în UNPR Gorj

276

giurcauMadălin Giurcău, comisarul-şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Gorj, a revenit în partid şi chiar s-a reîmpăcat cu colegii care au votat, nu demult, pentru retragerea sprijinului politic în funcţia ocupată de acesta. Giurcău a şi fost prezent, de altfel, joi, la şedinţa săptămânală a UNPR Gorj şi a avut unele discuţii cordiale cu conducerea organizaţiei, revenită, în ultimele zile, la sentimente mai bune în ce priveşte persoana sa.

Giurcău şi-a reluat, de asemenea, poziţia de membru activ al UNPR Gorj şi chiar a fost mandatat să dea o mână de ajutor pe două dintre colegiile din judeţ. Schimbarea de la vârful organizaţiei se datorează însă unor discuţii purtate, se vehiculează, de Giurcău cu preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, dar şi cu pedelista Sulfina Barbu, ministrul Muncii. Dacă la reuniunea, de luna trecută, a UNPR-ului de la Craiova, Mădălin Giurcău, a stat departe de colegii din organizaţia de la Gorj, venind incognito la întrunirea progresiştilor din regiunea Sud-Vest Oltenia, de săptămâna trecută lucrurile s-au schimbat total. Giurcău şi-a reluat poziţia avută înainte de tensiunile apărute între el şi conducerea filialei gorjene şi asta după ce a avut noi discuţii atât la nivel central cât şi la nivel judeţean. Contactat telefonic, Mădălin Giurcău a refuzat să comenteze felul în care a reuşit să îşi îmbuneze colegii din UNPR care au votat împotriva sa dar nu a negat că a revenit în filiala devenită mult mai flexibilă la adresa sa. “Am fost într-adevăr la şedinţa de joi a UNPR Gorj şi am avut discuţii cu domnul preşedinte Dan Morega. Pot spune că am rezolvat toate tensiunile apărute între noi. În rest nu comentez”, a declarat Giurcău, care o dată cu retragerea sprijinului politic nu şi-a pierdut statutul de membru al UNPR Gorj.

Răspunsul de la ANPC poate schimba totul

Şi astfel, după zile întregi de tensiuni între Giurcău şi liderii UNPR Gorj, în urma cărora la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului(ANPC) s-a solicitat chiar înlocuirea sa din funcţie, comisarul-şef al CJPC Gorj a rămas pe poziţie. Se aşteaptă însă răspunsul ANPC-ului în privinţa lui Giurcău. Atâta timp cât acesta a fost însă reprimit în UNPR şi i s-a mai dat o şansă, probabil, răspunsul cu pricina are acum o mai mică importanţă. Preşedintele UNPR Gorj, Dan Morega, a confirmat la rândul său că Giurcău a revenit la partid, menţionând însă că episodul cu retragerea sprijinului politic nu i se datorează. “Giurcău este membru UNPR şi poate în această calitate să participe la şedinţele partidului. În ce priveşte ANPC-ul nu s-a primit niciun răspuns”, a declarat Morega care contestă existenţa unor intervenţii la nivel central făcute de comisarul-şef al CJPC-ului.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here