Giurcău i-a ciuruit la Curtea de Apel Craiova

188

giurcau insMadălin Giurcău, fostul şef al CJPC Gorj, a obţinut ieri în instanţă anularea ordinului şefului Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Constantin Cerbulescu, care l-a demis din funcţie, la finalul lunii martie. Curtea de Apel Craiova i-a dat lui Giurcău câştig de cauză decizând, de asemenea, ca acesta să fie repus pe postul de comisar şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj. Rodica Braia, ocupanta postului în interimat, susţine că va elibera postul dacă ANPC ia în considerare sentinţa pentru Giurcău.

 

La scurt timp după demiterea lui Constantin Cerbulescu, apropiat al pedelistului violet Ionel Manţog, Mădălin Giurcău îşi obţine la Curtea de Apel Craiova revenirea pe post. Vestea a şocat ieri anumite salariate ale CJPC Gorj, trimise acasă de fostul comisar-şef, şi reangajate la cererea lui Manţog. Să nu uităm că Cerbulescu a trasat cu Manţog la Târgu-Jiu ce şi cum să facă “legal” să le readucă în instituţie pe Mihaela Răducan şi pe Elena Cojocaru, asta pe vremea când Ionel încă era cu un picior în UNPR. Precizăm că acum s-a mutat cu tot cu bagaje la PPDD.

Şoc şi groază

Şi UNPR Gorj şi-a luat mâna de pe Giurcău, prim-vicepreşedintele organizaţiei, Marius Vlaicu, fiind primul care a uitat, la scandal, că l-a susţinut pe comisarul şef pentru funcţie. De asta, nici Vlaicu, se aude, că nu a primit cu prea mare plăcere vestea că Giurcău revine, chiar dacă acesta este încă membru al UNPR.

Singura care nu a părut afectată a fost însă Rodica Braia, comisarul-şef al CJPC Gorj, care susţine că se află temporar pe post. Braia a declarat că nu ştia de sentinţa Curţii de Apel Craiova dar că decizia repunerii pe post a lui Giurcău va aparţine doar ANPC-ului. Instituţia are de ieri un nou preşedinte în persoana lui Bogdan Cristian Nica.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here