Ginerele lui Condescu, șantajat cu propriul copil! Tatăl, ținut la distanță de minor, pentru că nu a vrut să-i plătească soției noi silicoane

19022

Situație complicată în sânul familiei Cîrstoiu George Eugeniu Cristian și Anița (fostă Condescu), cu domiciliul în Pipera, Voluntari. Cei doi, el de loc din Vâlcea, ea, din Gorj, se află din iunie în proces de divorț, litigiul aflându-se pe rolul Judecătoriei Buftea. Relațiile conflictuale ale celor doi soți contează însă doar din prisma copilului minor pe care îl au cei doi, în urma căsătoriei. Asta, deoarece minorul, de 5 ani, a rămas, de câteva luni, în grija mamei, care este acuzată că ține intentionat fiul departe de tatăl căruia nu i se permite să își vadă băiatul nici măcar în timpul programului de vizită, stabilit încă din septembrie de instanță. Șocant este însă motivul pentru care părintele nu are acces la propriul copil (ținut de mamă la Târgu-Jiu, deși ea este mai mereu la București). Mai exact, îndepărtarea copilului de propriul tată ar avea la bază refuzul soțului de a achita soției un nou implant de silicoane. Intervenția în cauză ar costa, la o clinica de specialitate, 6500 de euro. Bărbatul probează acest motiv cu dovezi deținute în acest sens, mai exact cu convorbiri scrise cu Anița, în care aceasta îi cere suma în cauză pentru a-și schimba silicoanele cu unele mai mari.

* Acuzații grave la adresa Aniței, fiica lui Marin Condescu
* Femeia este acuzată că își folosește copilul drept monedă de schimb, în litigiul cu soțul său
* O operație de schimbare a unor proteze mamare a distrus o căsnicie
* Copilul de 5 ani nu este lăsat să își vadă tatăl, are program de vizitare
* 40 de plângeri la poliție, prin 112, făcute de tată
* Minorul este la mamă, femeia de 39 de ani nu a avut niciodată serviciu
* Copilul, crescut cu bonă si cu menajera la vila familiei Cîrstoiu din Pipera
* Conflict finalizat cu vătămare corporală și la Direcția de Protecție Socială Târgu Jiu
* Contactata telefonic, Anița Cîrstoiu, a declarat: ,,Nu este nimic adevărat”!

Cristi Cîrstoiu, om de afaceri din Vâlcea, spune că a cunoscut-o în anul 2001, la București, pe cea care i-a devenit apoi sotie.
Mai exact, pe Anița Condescu, cea de-a treia fiică a lui Marin Condescu, fostul lider sindical. Acesta povestește că cel care le-a făcut cunoștință a fost un prieten, fata fiind atunci în ultimul an de liceu, în Capitală. Relația începe de atunci și continuă până în 2008, când cei doi se căsătoresc fastuos atât la Vâlcea, de unde era mirele, cât și la Târgu-Jiu.
Marin Condescu, spune Cristi Cîrstoiu, își aprecia la acea vreme ginerele și pentru că acesta a avut grijă financiar, nu doar de fiica cu numărul trei, ci și de mezina sa, Elena, care a locuit timp de un deceniu, la București, împreună cu soții Cîrstoiu, fără a avea în acest timp vreo ocupație. La noua ani după căsătorie, Anița rămâne însărcinată iar în 2017 se naște fiul celor doi soți, momentul culminând cu discuții tot mai aprinse între cei doi părinți. Soțul spune că atunci a simțit că minorul ajunsese să fie folosit de mama acestuia ca un obiect de șantaj, aceasta amenințând la orice ceartă că pleacă de acasă cu minorul. De altfel, povestește tatăl copilului, femeia părăsește de mai multe ori domiciliul conjugal, folosind minorul pentru a-și satisface pretențiile materiale din partea soțului, obligat astfel să cedeze.

Certuri plătite în mărci de lux: Louis Vuitton, Prada, Miu Miu
Soțul reușește, de fiecare dată, să își readucă înapoi soția și copilul, cedând în a-i satisface acesteia pretențiile materiale, de multe ori exagerate.
,,Aveam patru, cinci vacanțe pe an, în străinătate. Aveam bonă și menajeră acasă care avea grijă de copil și de îngrijirea vilei. I-am oferit condiții extrem de bune de trai, deși soția mea nu a lucrat niciodată în viața sa, refuzând să facă asta, deși are 39 de ani. Cu toate acestea, se certa cu mine des și îmi pretindea lucruri scumpe, cum este și operația de implant mamar, pe care am refuzat-o, deoarece am realizat că am ajuns să cheltui exagerat pe mofturi. De fapt, nu a vrut o operație de implant mamar cu silicon, ci înlocuirea silicoanelor avute cu unele mai mari. Ce mi-a pus capac a fost faptul că, cu o lună înainte, îmi cheltuise de pe card, 91.000 de lei, cumpărând obiecte de la Prada, Louis Vuitton, Miu Miu și alte mărci de lux. Îi place traiul de lux iar eu, la acel moment, am realizat că nu merită să mai fac un efort pentru a-i asigura acest confort, atâta timp cât nu avea grijă de minor și climatul de acasă nu era unul propice creșterii unui copil”, spune, acum, Cristi Cîrstoiu.
Pentru că soțul refuză să plătească, Anița își ia minorul și părăsește domiciliul conjugal, refugiindu-se la casa părinților săi de la Târgu-Jiu. Asta se petrecea în prima jumătate a anului 2022. Din momentul în care mama își aduce fiul la Târgu-Jiu, tatăl copilului este ținut la distanță de minor, acesta fiind obligat să apeleze des la instituțiile statului la DGASPC, Protectia Socială și Poliție.

Influența lui Marin Condescu sau lenea autorităților?!
Aceste instituții însă, la îndemnul lui Marin Condescu, în loc să protejeze interesul minorului o protejează pe mamă, și nu își duc la îndeplinire îndatoririle, spune Cristi Cîrstoiu.
Acest lucru se concretizează cu 40 de plângeri penale depuse de acesta împotriva celor mai sus menționați. Și, astfel, în timp ce la Târgu-Jiu nu se întâmplă nimic, nicio acțiune penală nefiind pusă în mișcare, lucrurile stau altfel în Capitala. Din fericire, copilul fusese luat în evidența poliției și a organelor de protecție socială de la București, încă din februarie, aceste instituții făcându-și treaba, protejând minorul și subliniind, în unul dintre documentele emise, nevoia de a se scoate minorul din mediul familial toxic în care ajunsese. De altfel, în septembrie, prin ordonanță președințială, o instanță a Judecătoriei Buftea stabilește un program de vizită pentru tatăl minorului, în condițiile custodiei comune. În cadrul sentinței se prevede ca părintele să aibă acces la minor și să petreacă timp cu acesta lunea și joia, după terminarea grădiniței, până la ora 19.00 și în primul și al treilea weekend al fiecărei luni. Evident că programul nu se respecta niciodată, minorul nu numai că nu este încredințat tatălui dar acesta nu are voie să vorbească cu băiatul, nici telefonic și nici față în față. Se practica de către mama, potrivit părintelui, un abuz emoțional de alienare parentală, abuz constatat și de anchetele psihologice făcute minorului în cadrul dosarelor penale aflate în cercetare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Târgu-Jiu: Ceartă violentă, luni, la Protecția Socială
După patru luni de calvar, în cursul zilei de luni, 16 ianuarie, părintele este sunat de către un reprezentant de la Direcția de Protecție Socială din cadrul Primăriei Târgu-Jiu care îi propune, să intermedieze, conform atribuțiilor din Legea 272, încredințarea copilului de către mamă la tatăl său. Procedura care ar fi trebuit să fie una simplă se transformă, însă, în urmă cu câteva zile, într-un imens scandal, finalizat cu, spune Cristi Cîrstoiu, chiar agresiunea funcționarilor publici la adresa sa. Procedura nu se îndeplinește, părintele fiind împiedicat să pună în executare hotărârea judecătorească. Angajații care au participat la acest eveniment au refuzat în schimb să constate fenomenul de abuz psihologic la care ar fi supus copilul, în opinia părintelui, de către mamă, și anume, alienarea parentală. Tot acest eveniment s-a finalizat cu un certificat medico-legal pentru tată, care acuză vătămare corporală, dar și cu un dosar penal aflat în cercetare la Poliția Târgu-Jiu.

Vrea corectitudine și dreptate!
,,Aștept ca organele competente, poliție, DGASPC să își facă datoria iar salariații acestor institutii să nu se lase influențați de familia Condescu, să pună în balanță interesul minorului și nu puterea financiară a bunicilor materni. Îmi doresc să se ia în calcul de către cei competenți si pretențiile exagerate ale Aniței dar și faptul că eu mi-am făcut datoria de părinte, asigurând copilului toate cele necesare”, a spus Cîrstoiu Cristi.
Grav este că între tatăl minorului și socrul acestuia este un conflict deschis, în sensul că ginerele a obținut în instanță, în dosarul 18067/318/2022, executarea silită a conturilor lui Marin Condescu pentru suma de 250.000 de euro, bani acordați de către ginere socrului sub formă de împrumut. Asta în ultimii ani.

Întrebări fără răspuns pentru Anița Cîrstoiu, fostă Condescu
,,Gorjeanul” a contactat-o în vederea unui drept la replică pe Anița Cîrstoiu, în după amiaza zilei de marți. A declarat grăbită doar că nu era nimic adevărat din acuzațiile soțului, menționând că revine telefonic pentru a răspunde, motivând că era cu copilul. A sunat câteva minute mai târziu, spunând că așteaptă întrebările publicației pe mail. Acestea au fost trimise imediat după a doua discuție telefonică. Până la momentul publicării acestei știri, Anița Cîrstoiu nu a dorit să răspundă însă întrebărilor adresate de ,,Gorjeanul”, pe care vi le menționăm mai jos:
1. Care este motivul pentru care nu îi permiteți soțului dumneavoastră să își exercite programul de vizită a minorului pe care îl aveți împreună, conform hotărârii judecătorești din luna septembrie 2022?
2. Cum justificați existența a 40 de plângeri penale, prin apel la 112, făcute de soțul dumneavoastră, în care se reclamă împiedicarea relațiilor personale cu copilul?
3. Este adevărat că ați condiționat accesul tatălui la fiu de plata unor sume de bani, inclusiv al unui implant mamar de silicon?
4. Există o legătură între banii pe care îi datorează tatăl dumneavoastră soțului și comportamentul dumnevoastră (divorț, părăsirea domiciliului conjugal, refuzul de a permite întâlnirile soțului cu minorul)?
5. Ați încercat să înscenati o agresiune pentru a obține un ordin de protecție la adresa soțului dvs pentru a-l folosi ca să îl împiedicați pe acesta să își vadă copilul, ordin de protecție sancționat de către procurorii și judecătorii de la Târgu Jiu?
6. Din ce venituri va asigurați traiul zilnic, atâta timp cât soțul susține că, niciodată nu ați avut un loc de muncă? Cine suporta cheltuielile legate de întreținerea minorului când dvs. nu aveți niciun venit, și un loc de muncă in ultimii 20 de ani?
7. Cum comentați incidentul de luni, de la Direcția pentru Protecție Socială care a avut loc în prezența minorului și care s-a finalizat cu refuzul de a încredința minorului tatălui său, respectiv de a respecta hotărârea judecătorească?
8. Locuiți la București, de câteva luni, în timp ce minorul este lăsat în grija bunicii materne, acest lucru fiind consemnat în nenumărate procese verbale de către poliție?
9. Este adevărat că de Moș Nicolae și Crăciun, poliția a fost cea care a dus minorului cadourile din partea tatălui, întrucât i-ați refuzat părintelui accesul la propriul copil?
10.Cum credeți că se va finaliza acest conflict cu soțul dumneavoastră, care dăunează minorului? Sperați să scoateți definitiv soțul din viața copilului? Aveți ceva de reproșat soțului dumneavoastră în ce privește calitatea de părinte?
A.STOICA

5 COMENTARII

  1. “Adrian Pop” cu siguranță este fostul soț care și-a dat numele acesta… cel care a încercat să-i însceneze Aniței, plantare de droguri, cel care este cercetat pentru tentativă de omor și multe alte fapte pe ea l-a, cel care avea relații extraconjugale cu escorte, și mini creierul lui nu mai poate să facă diferența între familie și viața lui de destrăbălat

  2. Adrian Pop, alias Cîrstoiu Cristian George Eugeniu (fostul sot, sâc) tocmai ce a primit al doilea ordin de protectie pentru 2 luni si se pregateste sa mearga la inchisoare pentru tentativa de omor din 22.06.2023. Sâc iar, mincinosu draqu’!
    Advertorialele tale de pe gorjeanul.ro impreuna cu marea jurnalista sunt deja analizate de DIICOT, bai javra. Tic, Tac, enjoy Budapest cu amanta cat mai ai timp.

  3. Anita Condescu pe numele ei de fata, este o drogata , a fost prinsa de politia tg jiu de nenumarate ori cu droguri si scapata de tatal ei de fiecare data . A fost internata pentru tulburari psihice la sputalul 9 la bucuresti si a fost prostituata la Gara de Nord ,Bucuresti la varsta de 17 ani .
    Aceasta este Anita Condescu , nu inteleg cum autoritatile nu iau masuri impotriva ei si o lasa inca sa distruga copilul acesta !

  4. O analfabeta crescuta de un parvenit ! Nu pot accepta cind cineva traieste fara sa miste un deget si este in stare sa se creada …Nefertiti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here