Ginecologul Diţescu are jumătate de normă la Spitalul Novaci

206

Spital novaciConducerea Spitalului Orăşenesc Novaci se mândreşte cu medicii care i-au venit în urma redistribuirii personalului din unităţile spitaliceşti reprofilate. Unul dintre aceştia este ginecologul Damian Diţescu, fostul director al Spitalului Bumbeşti-Jiu.

Înainte de a fi suspendată activitatea Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu, reputaţia medicului ginecolog Damian Diţescu le determina pe foarte multe femei să se îndrepte spre această unitate spitalicească pentru a naşte sau a-şi trata diferite afecţiuni de natură ginecologică. Odată cu redistribuirea personalului medical, Diţescu a optat pentru o jumătate de normă la Spitalul Orăşenesc Novaci. Conducerea unităţii sanitare din Novaci a acceptat imediat propunerea medicului şi acum se poate mândri că îl are pe Damian Diţescu printre specialiştii săi, chiar şi cu jumătate de normă. „Sunt extraordinar de fericită că a venit doctorul Diţescu la noi, chiar şi cu jumătate de normă. Mai avem doi medici ginecologi tot cu jumătate de normă, unul dintre aceştia fiind doctorul Tănase, care este soţul pediatrei noastre”, a explicat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Paturi insuficiente pentru paciente

Secţia de Obstetrică – Ginecologie de la Spitalul Orăşenesc Novaci dispune de 25 de paturi. Adresabilitatea pentru această secţie a început să crească tot mai mult, iar odată cu venirea medicului Damian Diţescu la această unitate sanitară, tot mai multe paciente se orientează către spitalul din Novaci. „Acum avem numai lehuze la spital, ceea ce mă bucură foarte mult. Când văd acei copilaşi de pe secţie, mi se umple sufletul de fericire”, a mărturisit directoarea Spitalului Orăşenesc Novaci.

Mai mult decât atât, avându-i pe reputaţii medici ginecologi, pe care majoritatea gorjencelor îi cunosc şi îi caută, în curând Secţia de Obstetrică – Ginecologie de la Spitalul Orăşenesc Novaci va deveni neîncăpătoare.

Doctoriţă din Strehaia, la Novaci

Tot în urma redistribuirii personalului medical din unităţile reprofilate, la Novaci a mai ajuns şi o tânără doctoriţă, venită tocmai din Strehaia. „Am angajat un medic de laborator, o domnişoară doctor din Strehaia. Deja dumneaei s-a acomodat aici şi ne bucurăm că a ales spitalul nostru”, a adăugat directoarea spitalului din Novaci.

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci este încântată de medicii care i-au venit în ultima perioadă, cu atât mai mult cu cât tot mai mulţi pacienţi se adresează acestei unităţi, iar turiştii care merg în staţiunea Rânca, beneficiază de îngrijiri medicale, dacă este cazul, tot în cadrul acestui spital.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here