Gimnastele medaliate la Bruxelles, premiate de preşedintele CJ Gorj

111

Două tinere gimnaste din judeţul nostru, campioane europene, au fost premiate de Consiliul Judeţean Gorj, la sfârşitul săptămânii trecute. Ele au primit diplome de excelenţă şi câte un premiu în valoare de 1.500 lei fiecare. Andreea Munteanu şi Miriam Aribăşoiu au fost felicitate de către Ion Călinoiu, preşedintele CJ Gorj, care a spus că le doreşte să devină “Nadiile Gorjului”.

Gorjul are încă două talente sportive cu care se mândreşte. Andreea Munteanu şi Miriam Aribăşoiu, medaliate la Campionatele Europene de la Bruxelles au fost felicitate şi premiate şi de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. „Este vorba despre cele două minunate fetiţe ale Gorjului, care alături de echipa naţională de juniori au obţinut un podium destul de important la mondialele europene de la Burxelles. De asemenea, vreau să le mulţumesc părinţilor pentru faptul că depun eforturi deosebite pentru a le susţine şi trebuie să recunoaştem că meritul este în primul rând al familiei şi al lor, punând în valoare talentul pe care-l au printr-o muncă susţinută. Le dorim din suflet să aibă doar victorii, să treacă de la juniori la senioare şi să fie „Nadiile Gorjului”, stelele de aur ale gimnasticii româneşti de aici, din Gorj”, a precizat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Urmaşele Nadiei Comăneci şi Cătălinei Ponor
Micuţele au declarat că antrenamentele sunt grele uneori, dar eforturile depuse merită orice sacrificiu, satisfacţiile cele mai mari simţindu-le atunci când urcă pe podium. „Cel mai frumos a fost când am ajuns pe podium cu echipa”, a mărturisit Andreea Munteanu. Ea a mai spus că o are ca idol pe Nadia Comăneci şi că este pregătită să facă faţă viitoarelor concursuri, urmând exemplul Nadiei. Andreea a câştigat patru medalii, trei de bronz şi una de argint, la Campionatul European de Junioare de la Bruxelles, excelând la bârnă. Miriam Aribăşoiu, din Târgu-Jiu, a obţinut media de bronz cu echipa naţională, în cadrul aceleiaşi competiţii de la Bruxelles. „Am avut emoţii. Îmi doresc să ajung pe o treaptă cât mai înaltă”, a menţionat Miriam. De opt ani de zile micuţa gimnastă o are ca exemplu pe Cătălina Ponor, exprimându-şi dorinţa de a fi exact ca ea. Trebuie menţionat faptul că cele două tinere gimnaste gorjence beneficiază de întreg suportul părinţilor, mamele lor însoţindu-le, de altfel, şi la momentul festiv organizat de CJ Gorj, vineri.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here