Gilortul nu a avut probleme cu FCU 2. CSO Turceni a rămas fără succes

712

Gilortul Târgu Cărbunești a început anul cu dreptul. Trupa gorjeană nu întâmpinat dificultăți în a depăși ,,satelitul” formației de primă ligă, FCU Craiova 2. Elevii lui Mario Găman și Bobi Staicu s-au impus cu 4-1 pe terenul doljenilor. Totuși, oaspeții au fost conduși în prima repriză. Un penalty transformat de Angelo Sîrbu (22’) a făcut diferența după 45 de minute. În schimb, Constantin Roncea a irosit o lovitură de pedeapsă. Vizitatorii s-au descătușat în ultima parte a confruntării. Dragoș Săulescu (61’), Ionuț Gîlcescu (69’), Leonard Gheorghe (76’) și Adelin Pîrcălabu (82’) au marcat golurile succesului.
Gilortul a jucat în următoarea formulă: Iuțalîm – Lazăr (85’ Marica), Gheorghe, Marina, Popescu – Habet – Săulescu (73’ Dănescu), Dănăricu, Roncea (79’ Pătrășcoiu), Pîrcălabu (85’ Șchiopu) – Gîlcescu (cpt). Echipa din Târgu Cărbunești a urcat pe locul șase după acest succes.
Cealaltă reprezentantă a Gorjului în Seria 7 din Liga 3, CSO Turceni, nu a reușit să obțină primul succes din campionat. Totuși, cu o garnitură schimbată radical față de prima parte a sezonului, gorjenii nu au fost pradă ușoară pentru liderul, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, scor 0-1. Cea mai bună ofensivă din campionat a punctat doar o dată la Turceni, suficient însă pentru a pleca învingătoare. Din păcate, gazdele nu au fructificat situațiile bune din prima repriză, iar bănățenii au marcat prin David Pop, în minutul 61.
Antrenorul Viorel Cojocaru a utilizat următorii fotbaliști: Lungu, Păleanu, Gabin, Yaya, Murgilă, Sajin (Lupu), Ciutica, Buțurcă (Neacșu), Cedric (Bubuioc), Bucur, Kolade. Potrivit paginii de facebook a clubului, Răzvan Vespe, Olache Israel și Badmus Olaide, neutilizați sâmbătă, vor avea prilejul să debuteze în următoarea rundă.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here