Gilortul, în cursa pentru eventul

310

Gilortul Târgu Cărbunești și Petrofac Țicleni se vor întâlni duminică în finala Cupei României, faza județeană. Partida are loc la Stejari, de la ora 11.00.

Rezultate normale în semifinalele Cupei României, faza județeană Gorj, desfășurate în week-end. Viitorul Plopșoru a trăit timp de trei reprize iluziile unei calificări surprinzătoare în finala Cupei Gorjului, însă formația de Liga a V-a a cedat la scor în fața favoritei Petrofac Țicleni.
Viitorul a plecat în manșa retur cu avantajul luat acasă, 3-1 iar rezultatul la jumătatea partidei de la Țicleni, 1-1 era unul de calificare. Partea a doua a fost însă de coșmar pentru outsideri. Petrofac a reușit să marcheze de cinci ori și să-și asigure calificarea în ultimul act cu scorul general de 7-4.
Pe lista marcatorilor echipei finaliste se regăsesc și trei foști panduri, Dan Amzucu, Romeo Rădoi și Adi Popescu.

Semifinale Cupa României Gorj, rezultate:
Viitorul Plopșoru – Petrofac Țicleni 3-1 și 1-6
Gilortul Târgu Cărbunești – Petrolul Stoina 4-0 și 1-3

Campioana a cedat o singură repriză
În cea de-a doua semifinală, Gilortul Târgu Cărbunești, campioana județeană a ediției 2014-2015, nu a avut prea mari emoții pentru calificare. Învingătoare în tur cu 4-0, echipa din Târgu Cărbunești era deja calificată la pauza manșei retur când a condus cu 1-0.
Petrolul Stoina a profitat în repriza a doua de delăsarea oaspeților și a punctat de trei ori, însă doar pentru o victorie de palmares.
Gilortul Târgu Cărbunești are șansa de a reuși eventul în actuala ediție dacă se impune și în finala Cupei României, de duminică.

Cupa se dă la Stejari
Asociația Județeană de Fotbal Gorj a ales un loc inedit pentru disputarea finalei Cupei României, faza județeană.
Ultimul act al Cupei Gorjului este programat duminică, de la ora 11:00, la Stejari.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here