Gilortul, eșec la revenirea în competiţii

1040

Formaţia pregătită de Florin Popete, Gilortul Târgu Cărbuneşti, a debutat cu stângul în partea a doua a sezonului. Trupa gorjeană a pierdut meciul cu CSM Deva, scor 1-0. Partida s-a disputat pe Stadionul CFR Simeria. Deşi a avut posibilitatea de mai multe ori de a trece în avantaj, echipa oaspete s-a văzut condusă din minutul 35, când Bîrzan l-a învins pe Constantinescu. Gilortul a dominat restul partidei, dar nu şi-a creat mari ocazii. Totuşi, echipa din Cărbuneşti putea egala la ultima fază, dar Roncea nu a profitat de o bâlbâială în careul advers, şi a trimis din 2 metri peste transversala porții gazdelor. ,,Nu am fost inspirați în fața porții. Am avut anumite oportunități, dar nu le-am fructificat. Mă așteptam să fie un meci destul de greu. Echipa din Deva este una bună din serie. Nu au avut ocazii mari, dar au profitat de niște greșeli individuale. În prima repriză au avut un plus, repriza a doua a fost în totalitate a noastră, dar din păcate nu am reușit să marcăm, am ratat două-trei ocazii mari. Nu am ce să le reproșez băieților din punct de vedere al determinării și al atitudinii. Din păcate, în fotbal poți să joci și bine și să pierzi”, a declarat antrenorul Florin Popete. Gilortul este pe podium în Seria 7 a Ligii 3.

CSM Deva – Gilortul 1-0 (1-0)
CSM Deva: Manea – Curescu, Tecsi (40′ Radak), Vasiu, Branea – Vitan (35′ Bîrzan), Ianc, Ţoiu, Traşcă (cpt., 58′ Doboș) – Ghighilicea, Sulea. Rezerve neutilizate: Dobradi, Bogdanovici, Iordache, Soare, Teodorescu, Sapta. Antrenori: Ştefan Nanu și Dorian Gugu.
Gilortul: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Popa (82′ Safta), Miroiu – Oprișa, Avrămescu (cpt) – Căldăraru (80′ Filip), Unguru (70′ Dănăricu), Stăniloiu (46′ Roncea)– Cocină (70′ Almăjanu). Rezerve neutilizate: Voinea, Bărăitaru, Popete, Gheorghe. Antrenor: Florin Popete.
Cartonașe galbene: Ghighilicea, Radak, Bîrzan, antrenorii Ștefan Nanu și Dorian Gugu/Avrămescu, Cocină. A marcat: Radu Bîrzan (36′).
Arbitri: Dragoș-Nicolae Lunca, Paul-Bogdan Pojar și Robert Mereș, toți trei din Cluj-Napoca.
Observatori FRF: Silviu Mocanu (Arad) și Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here