Gilortul a trecut de Horezu

464

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu a uitat să câştige. Cu antrenorul Forin Popete în teren, gorjenii s-au impus în meciul cu Flacăra Horezu, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a din Liga 3. Vâlcenii au fost echipa mai bună în prima repriză, când au şi deschis scorul prin Răzvan Dinu (23). Totuşi, pe fondul unui joc nu foarte reuşit, gazdele au revenit în meci atunci când a contat, înainte de pauză. Bubuioc a restabilit egalitatea, după o acţiune frumoasă, pornită de la o pasă a lui Dănăricu (42). Antrenorul-jucător al Gilortului a intrat pe teren în a doua repriză şi a contribuit la desprinderea elevilor săi. Acelaşi Dănăricu a iniţiat şi acţiunea de la golul doi al gorjenilor. Fostul pandur şi-a înşirat adversarii în suprafaţa de pedeapsă, i-a pasat lui Oprişa, iar cel din urmă a înscris de la aproximativ 11 metri. Finalul a fost extrem de animat, cu ocazii de ambele părţi, dar tabela a rămas nemodificată. După două etape fără victorie, cărbuneştenii au egalat la puncte formaţia de pe locul trei, Gaz Metan Mediaş 2.

Gilortul – Flacăra Horezu 2-1 (1-1)
Stadion: „Cristinel Răducan”.
Au marcat: Robert Bubuioc (42′), Bogdan Oprișa (55′)/Răzvan Dinu (23′).
Gilortul: Voinea – Afrim, Dolcescu, Popa, Safta (46′ Popete) – Oprișa, Avrămescu (cpt) – Bubuioc (78′ Căldăraru), Dănăricu, Unguru – Cocină. Rezerve neutilizate: Constantinescu, Filip, Gheorghe, Lipianu. Antrenor: Florin Popete.
Flacăra: Trașcă – Grosu (88′ Nuță), Ruican (70′ Turcin), Bălan, Bîrzîche – Comănescu, Pencea (cpt), Dinu, Pușcașu – Marian, Dobrescu (80′ Vartolomei). Rezerve neutilizate: Vlădoi, Horumbă, Chelcea, Nistor, Simeanu. Antrenor: Gabriel Mangalagiu.
Cartonașe galbene: Avrămescu, Popete/Dobrescu, Pencea, Bîrzîche, Bălan, Grosu, Dinu.
Arbitri: Cristian-Antonio Pascu (Sibiu), Răzvan Spătar (Sibiu) și Ioana Nistor (Orlat).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here