Gilortul a terminat pe 6 sezonul regular

724

Gilortul Târgu Cărbunești a încheiat cu un succes prima parte a campionatului. Echipa lui Mario Găman a învins-o acasă pe CSM Deva, ocupanta locului trei. Meciul de pe ,,Cristinel Răducan” s-a încheiat cu scorul 2-1. Leonard Gheorghe (20’) și Ionuț Gîlcescu (24’) au punctat pentru gazde în prima repriză, în timp ce vizitatorii au marcat de la punctul cu var, prin Marian Bedea (85’). A fost a opta victorie din campionat pentru gorjeni, care în 18 etape au suferit nouă eșecuri și au terminat o singură partidă la egalitate.
Gilortul în meciul cu Deva: Iuțalîm – Dănescu, Gheorghe (49’ Bărănescu), Marina, Popescu – Dănăricu (65’ Săulescu), Avrămescu (cpt), Habet – Pătrășcoiu (80’ Lazăr), Gîlcescu, Roncea (80’ Pîrcălabu). Rezerve neutilizate: Oprița – Brujan, Șchiopu, Marica. Antrenori: Mario Găman, Boby Staicu.
,,Este important faptul că am reușit să câștigăm și să ne consolidăm poziția. O să jucăm acasă prima partidă din play-out, cu FCU Craiova, și atunci nu pot decât să-i felicit pe jucători, staff-ul și colaboratorii”, a spus Mario Găman imediat după meci.
,,Vrem să terminăm pe primul loc în play-out. O să avem și deplasări foarte grele, dar jucăm cu echipe accesibile. Avem o echipă foarte bună și mergem încrezători”, a adăugat Dragoș Săulescu.
Gilortul va evolua după următorul program în play-out:
Etapa 1 Gilortul – FCU Craiova 2;
Etapa 2 Universitatea Craiova 2 – Gilortul;
Etapa 3 Gilortul – CSO Turceni;
Etapa 4 Gilortul – Voința Lupac;
Etapa 5 Jiul Petroșani – Gilortul;
Etapa 6 FCU Craiova 2 – Gilortul;
Etapa 7 Gilortul – Universitatea Craiova 2;
Etapa 8 CSO Turceni – Gilortul;
Etapa 9 Voința Lupac – Gilortul;
Etapa 10 Gilortul – Jiul Petroșani.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here