Gilortul a pierdut ultimul amical

621

Gilortul Târgu Cărbunești a fost învinsă în ultima partidă de verificare din această pauză competițională. Elevii lui Mario Găman au pierdut la Severin duelul cu ,,satelitul” Universității Craiova, scor 2-3 Partida s-a disputat pe Stadionul Municipal. Golurile gorjenilor au fost marcate de Ionuț Gîlcescu (15’) și Dragoș Săulescu (50’). Gilortul a întors scorul de la 0-1, dar a pierdut avantajul în repriza secundă. Barbu, Tomșa și Vancea au înscris pentru doljeni, în minutele 7, 70 și 80. Partida se putea termina totuși la egalitate, dar Bogdan Dănăricu, Adelin Pîrcălabu și Marian Habet au irosit ocazii importante. Gilortul a jucat în următoarea formulă: Iuțalîm – Lazăr, Gheorghe, Marina, Popescu – Habet – Săulescu (73’ Șchiopu), Dănăricu (73’ Pătrășcoiu), Pîrcălabu (80’ Ion Gîlcescu), Roncea (65’ Avrămescu) – Ionuț Gîlcescu.
Universitatea Craiova 2 i-a avut în teren pe Măluțan – Gașpăr, Tomasec, Mendy, Ene – Stana, Lăpădătescu, Tomșa – Neață, Ninaci, Barbu. Au mai intrat: Domnu, Cîrpici și Vancea.
Din păcate, gorjenii au mari probleme cu indisponibilii. Alexandru Oprița, Robert, Dănescu, Fabian Bărănescu, Ulrich Siewe, Rareș Brujan și Florin Marica au lipsit sâmbătă și au șanse mici să joace în primul meci oficial al anului din cauza accidentărilor. De asemenea, Alexandru Avrămescu nu va putea evolua pentru că este suspendat. Conform informării primite de la FRF, partida dintre FCU Craiova 2 și Gilortul, contând pentru etapa 16, se va disputa sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 15:00, pe Stadionul ,,Aripile” din Craiova.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here