Gilortul a cinstit memoria unui suporter devotat

841

Ultimul meci de acasă al formaţiei Gilortul din acest sezon a reprezentat un prilej pentru oficialii şi jucătorii clubului de a-i aduce un omagiu unuia dintre cei mai înfocaţi susţinători ai echipei din localitate. Este vorba despre Ovidiu Truşcă, fan dedicat al trupei din Târgu Cărbuneşti şi membru al galeriei, care s-a stins la numai 23 de ani. În urmă cu un an, ,,Ovi” a murit electrocutat, dar reprezentanţii clubului nu l-au uitat. Jucătorii au intrat pe teren, în partida cu Viitorul Şimian, cu tricouri pe care a fost imprimată poza lui, dar şi cu un banner comemorativ. De asemenea, a fost ţinut un minut de reculegere. Gazdele au terminat la egalitate meciul cu liderul play-out-ului, Viitorul Şimian. Ambele formaţii au înscris câte un gol pe repriză. Gelu Velici (8) a deschis scorul pentru vizitatori, iar Angel Ciutică a egalat în minutul 38. Scenariul s-a repetat în mitanul secund, când mehedinţenii au înscris repede, prin acelaşi Velici (47), iar Denis Bucur a punctat pentru ,,albaştri” aproape de finalul confruntării. Pentru trupa lui Alex Stoica, echipă care şi-a asigurat locul 2 în play-out şi poziţia a 6-a în clasamentul final, urmează ultimul meci al sezonului, deplasarea de la Petroşani. Parida cu Jiul se joacă, sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 18.00.

Gilortul – Viitorul Șimian 2-2 (1-1)
Stadion ,,Cristinel Răducan”
Cartonașe galbene: Gheorghe, Boboc/Enache, Pâslea.
Au marcat: Angel Ciutică (38′), Denis Bucur (86′), Gelu Velici (8′, 47′)
Gilortul: Constantinescu – Cuțitoiu, Istudor (46′ Almăjanu), Gheorghe, Dogaru – Duriță, Avrămescu (cpt, 62′ Boboc) – Ciutică, Dănăricu (62′ Cornicioiu), Bucur – Gîlcescu. Rezerve neutilizate: Voinea – Căldăraru, Chirică, Lazăr, Lipianu. Antrenor: Alex Stoica.
Viitorul: Mișu – Hondorocu (46′ Ruican), Song, Lică (57′ Orleanu), Enache – Dobre, Toader (46′ Geangălă), Poiană (cpt, 83′ Rupa), Trip – Iorgulescu (46′ Pâslea), Velici. Rezerve neutilizate: Ciută – Stancu, Mătăsăreanu, Schintee. Antrenor: Relu Țurai.
Arbitri: Adelin Pavel (Osica de Jos-Olt) – Marian-Cristinel Barbu (Craiova) și Laurențiu Anghel (Craiova).
Observator de arbitri: Marian Bordean (Sibiu).
Delegat FRF: Ion Lupșa (Caransebeș).

Pe de altă parte, cealaltă reprezentată a Gorjului, Viitorul 2, a retrogradat în liga a patra. Formaţia pregătită de Constantin Andriucă nu a putut evita un nou eşec pe teren propriu, de data aceasta cu Aurul Brad. Echipa din Târgu-Jiu a încheiat pe ultimul loc Seria 7, chiar dacă mai are un meci de disputat. Satelitul trupei de ligă secundă se deplasează la Şimian pentru ultima confruntare. Şi acest joc are loc sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 18.00.

Liga 3, Seria 7 (Play-Out) – Meciurile Etapei 9
ACS Viitorul Târgu Jiu 2 0 – 2 CS Armata Aurul Brad
CS Gilortul Târgu Cărbuneşti 2 – 2 ACS Viitorul Şimian
ACS Progresul Ezeriş 5 – 1 CSM Jiul Petroşani
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here