Gilortul a avut ghinion la Ezeriș

604

Formațiile din Târgu Jiu care activează în Seria 7 din Liga 3 au remizat la Bumbești Jiu, iar Gilortul Târgu Cărbunești nu a avut o soartă mai bună la Caransebeș. Deși erau conduși în minutul 75, elevii lui Mihai Dinu se pot considera ghinioniști cu rezultatul de la Progresul Ezeriș, scor 2-2. Dragoș Săulescu a fost înger și demon pentru formația sa. A deschis scorul înainte de pauză și a egalat la 2, cu 8 minute până la ultimul fluier. Din păcate pentru mijlocașul gorjean, acesta nu l-a putut învinge din penalty pe Birăescu în minutul 85. Nu a fost singura lovitură de la 11 metri ratată de vizitatori. În minutul 66, la scorul de 1-1, Bogdan Dănăricu a irosit, la rândul său, o șansă de la punctul cu var. Reșița s-a desprins la 6 puncte de Deva și la 8 de Pandurii, în timp ce Gilortul și Viitorul 2 rămân vecine de clasament.

Progresul Ezeriș – Gilortul 2-2 (0-1)
Stadion Municipal Caransebeș.
Au marcat: Daniel Giurică (52′, 75′)/Dragoş Săulescu (43′, 82′).
Progresul: Birăescu (cpt) – Mărgan, Dalea, Giurică, Derbac – Arjocan, Călin, Mustețea (53′ Barbu), Hrudei– Rotariu, Dumitru. Rezerve neutilizate: Spînu – Popescu, Dragomir. Antrenor: Dorian Arbănaș.
Gilortul: Voinea – Cuțitoiu, Dolcescu (cpt), Gheorghe, Miroiu – Săulescu, Stegaru, Oprișa, Almăjanu (84′ Bucur) – Gîlcescu, Filip (59′ Dănăricu). Rezerve neutilizate: Istudor, Safta, Chirică, Lazăr. Antrenor: Mihai Dinu.

Antrenorul Gilortului, Mihai Dinu, a declarat că formația pe care o conduce a avut o neșansă imensă pentru că nu a obținut victoria. ,,Ghinion este puțin spus. Așa am avut și la meciul cu Viitorul 2, am pierdut patru puncte în ultimele două deplasări. Cu două victorii, priveam lucrurile altfel. Dacă urcam în clasament, mai scăpam și de presiune, dar nu avem ce face. Jucăm acum acasă cu Lupac, o echipă nou-promovată, dar care a demonstrat că are jucători de valoare, jucători cu experiență. Va fi un meci foarte greu, dacă o să-l câștigăm, privim cu încredere partidele cu Deva și Pandurii. Vor fi două deplasări foarte grele”, a precizat principalul echipei din Cărbunești.

Liga 3, Seria 7 – Meciurile Etapei 10
CSM Deva 0 – 0 AFC Voinţa Lupac
ACS Progresul Ezeriş 2 – 2 CS Gilortul Târgu Cărbuneşti
ACS Viitorul Târgu Jiu 2 1 – 1 CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu
CSM Reșița 4 – 0 CS Armata Aurul Brad
CSM Jiul Petroşani 0 – 1 ACS Viitorul Şimian
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here