Gigi Becali duce războaie pe toate planurile / “DNA-ul stă cu lupa și înregistrează totul!”

336

Patronul Stelei se luptă cu toată lumea și vede dușmani și conspirații oriunde se joacă meciuri care pot afecta și echipa sa. Gigi Becali a ieșit la rampă cu un nou set de declarații, de această dată vorbind despre DNA și despre jucători de la Pandurii și Astra.
De teamă că adversarii Astrei se vor da la o parte în ultimele trei meciuri de campionat pentru a nu lăsa Steaua să câștige titlul, Gigi Becali a trecut la amenințări ce le-a împachetat în formă de avertizări: “Cred că nimeni nu-și permite să facă blaturi. Dacă cineva încearcă la ora asta să facă aranjamente, dacă bat apropouri, că te aduc la mine, că te duc în Liga Campionilor… DNA-ul înregistrează tot, se pot întâmpla multe, chiar acte de corupție. Nu cred că cineva se poate da la o parte”, a declarat Gigi Becali. Patronul stelist merge pe filiera rapidistă și crede că foști jucători din Giulești, apropiați ai lui Marius Șumudică, antrenorul Astrei, i-ar facilita acestuia drumul spre titlu: “De la ASA e un singur jucător care ar avea dușmănie pe Steaua, Marius Constantin. E rapidist, e prieten bun cu Șumudică. Trebuie să aibă grijă să nu vorbească tâmpenii cu alți jucători. Mai e un jucător de la Pandurii care e ascultat cu toate mijloacele tehnice! Știu niște lucruri și le știu sigur pentru că mi le-au spus unii oameni. N-am vrut să fac public totul, dar acum vă spun. Să înțeleagă unul de la ASA si unul de la Pandurii că sunt vizați și ascultați cu toate mijloacele tehnice!”, a completat Gigi Becali, care nu a rostit numele lui Săpunaru, însă este foarte probabil ca la fostul rapidist să fi făcut referire, mai ales că Șumudică a sărbătorit victoria contra Stelei și pasul important făcut către titlu ținând în mână și sărutând un tricou al Rapidului inscripționat cu numele fundașului de la Pandurii.
Mesajul lui Gigi Becali se vrea o atenționare și precizează că se așteaptă ca lucrurile să se desfășoare corect, deși vorbele sale pun gaz pe foc: “Le transmit ca să înțeleagă ei și toată lumea că DNA-ul e cu ochii pe meciurile care mai sunt. DNA-ul stă cu lupa și înregistrează totul. Toată lumea are ambiție să joace meciurile astea ca să demonstreze că sunt de onoare și că au valoare. Se mai încearcă… Dar nu cred că pune botul nimeni. Jucătorii nu sunt proști! Nu acuz, că nu vreau ceartă, dușmănie. Eu vreau pace și le atrag atenția să fie liniștiți. Cea mai mare încredere o am în ASA Tg. Mureș. Pe urmă în Dinamo, pe urmă în Pandurii. Suporterii lui Dinamo poate vor să ia Astra titlul. Dar acolo e un antrenor, Rednic, pe care nu-l interesează decât să termine cât mai sus. Nu se dă nimeni la o parte”, a încheiat Gigi Becali.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here