Ghinion! Mort pe 13 la locul de muncă

370

Sfârşit tragic pentru un paznic de la un depozit de fier vechi de la marginea municipiului, acesta fiind găsit ieri dimineaţă fără suflare de către muncitorii care veniseră să înceapă programul de lucru. Marcel Vlădoiu ar fi împlinit anul acesta vârsta de 50 de ani, însă zilele i s-au încheiat ieri dimineaţă.

Bărbatul a fost de serviciu în noaptea de miercuri spre joi, ieri în zori fiind descoperit întins pe jos, chiar în curtea unităţii pe care o păzea.

Depozitul este situat în imediata vecinătate a târgului auto, proprietarii prezenţi aici cu maşini scoase la vânzare asistând şi ei la momentul în care unul dintre muncitori a făcut descoperirea şocantă. La faţa locului au sosit inspectori de la protecţia muncii, precum poliţişti, oamenii legii constatând însă că pe trupul neînsufleţit nu există urme de violenţă.

Din contră, soţia decedatului a menţionat că acesta avea probleme cardiace, fiind foarte posibil ca starea de sănătate a acestuia să fi dus la sfârşitul înainte de vreme al bărbatului. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, medicii legişti urmând să stabilească azi cauzele exacte ale decesului.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here