Gheorghe IANA, candidatul USL pentru colegiul 1 de deputați Gorj, continuă turneul electoral pentru atingerea obiectivelor propuse

764

După ce a vizitat rând pe rând aproape toate zonele din Colegiul nr. 1 de Deputați Gorj, candidatul USL pe acest colegiu, prof. dr. Gheorghe Iana, s-a aflat luni, 26 noiembrie, printre cetățenii din comuna Mușetești și orașul Bumbești – Jiu. Din dialogul direct cu oamenii, au rezultat foarte multe probleme pe care candidatul USL le-a preluat în vederea oferirii suportului său în privința îmbunătățirii cadrului legislativ și sprijinirea proiectelor menite dezvoltării zonei.

Gheorghe Iana s-a întâlnit cu peste şapte sute de salariați de la Uzina Mecanică Sadu care ieșiseră din schimb. Candidatul USL, împreună cu primarul orașului Bumbești – Jiu și directorul SC Romarm SA, prezenți și ei la fața locului, sunt conștienți că prioritatea numărul unu pentru locuitorii acestor zone, este: crearea de locuri de muncă, precum și investiții pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu. De asemenea, Gheorghe Iana este foarte legat de județul Gorj dar în mod special de orașul Bumbești-Jiu, mai ales că a contribuit decisiv la redeschiderea spitalului din localitate. În acest sens, candidatul USL a vizitat și Spitalul din orașul Bumbești – Jiu, pentru a prelua și ultimele probleme în vederea urgentării punerii în funcțiune efective și cât mai urgente a spitalului. Primarul orașului Bumbești – Jiu, împreună cu toți locuitorii prezenți la fața locului i-au mulțumit domnului profesor Gheorghe Iana pentru sprijinul acordat în redeschiderea unității spitalicești, al cărui merit îl are împreună cu primul ministru al României, dl. Victor Ponta. omnul profesor Gheorghe Iana, se află în aceste momente la București, pentru întâlniri cu factorii de decizie din Guvernul României, pentru a puncta obiectivele pe care și le-a propus a fi atinse:
Protejarea locurilor de muncă, menținând Complexul Energetic Oltenia ca o companie de interes național;
Crearea de locuri de muncă prin susținerea investițiilor în zonă;
Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii zonale și includerea județului Gorj în marile proiecte naționale;
Identificarea soluțiilor de realizarea a unui aeroport, permițînd turiștilor și investitorilor să se deplaseze mai rapid în județul Gorj;
Înființarea centrelor de colectare, sortare și depozitare a produselor agricole, având resurse de finanțare externe nerambursabile;Susținerea întregului sistem de sănătate din județul Gorj, prin investiții în spitale și dotarea cu echipamente și aparatură moderne, astfel încât medicii specialiști să fie atrași și să nu mai părăsească zona. Votați cu încredere, Gheorghe Iana, candidat al USL pentru colegiul 1 de deputați, Gorj.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here