Gheorghe Cocină s-a acomodat cu funcţia de director al OJPDRP Gorj

261

Numit în urmă cu aproximativ două luni director al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Gorj, progresistul Gheorghe Cocină s-a acomodat cu funcţia şi cu instituţia pe care o conduce, deşi munca pe care o face este diferită de cea de la Casa de Asigurări de Sănătate.

OJPDRP Gorj, instituţia care primeşte dosarele de finanţare pentru accesarea de fonduri europene prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, are de aproximativ două luni de zile un nou şef, în persoana fostului şef al Casei de Asigurări de Sănătate din Gorj, preşedintele interimar al UNPR Gorj, Gheorghe Cocină. Acesta susţine că s-a acomodat cu instituţia şi că nu este nevoie să facă schimbări deoarece la venire nu a găsit probleme. “Nu am făcut schimbări şi nici nu intenţionez să fac. Ne desfăşurăm activitatea normal, se lucrează bine. Cât despre colectiv nu am de zis decât lucruri bune, sunt buni! Nu sunt probleme”, a precizat Gheorghe Cocină, directorul executiv al OJPDRP Gorj. Fostul şef al Casei de Asigurări de Sănătate din Gorj, Gheorghe Cocină, a câştigat concursul de şef al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Gorj, la care a participat în data de 19 octombrie 2012. El îl înlocuieşte pe fostul şef, Cosmin Mazilu, care în prezent ocupă funcţia de director adjunct în cadrul aceleiaşi instituţii.

Luptă aprigă pentru ocuparea postului
La concursul pentru postul de director OJPDRP Gorj a existat o luptă aprigă între actualul director Gheorghe Cocină şi Ovidiu Gabriel Ghindă. Ambii fiind declaraţi admişi la proba scrisă, urmând ca mai apoi să se prezinte la interviu. În aceeaşi perioadă Cocină era în cărţi pentru funcţia de manager al spitalului de la Sadu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here