Gesturi simbolice pentru membrii Sanitas, de 8 şi 9 martie

297

Ca de fiecare dată, conducerea Sindicatului Sanitas Gorj a decis ca şi în acest an să facă un gest simbolic pentru membrii de sindicat, cu ocazia zilelor de 8 şi 9 martie. Valentin Popa, preşedintele organizaţiei, spune că toate cele peste 1.600 de femei înscrise în sindicat vor primi flori şi nu numai, dar nu vor fi uitaţi nici bărbaţii, acestora pregătindu-li-se ceva pentru 9 martie.

Membrii Sanitas Gorj se vor bucura şi în acest an de venirea primăverii. Conducerea sindicatului a început deja pregătirile pentru 8 şi 9 martie. Deşi este criză şi bugetul este destul de limitat, Valentin Popa spune că nu se putea să se treacă cu vederea acest moment. „De Ziua Femeii noi mereu am dat măcar o floare doamnelor şi domnişoarelor din sindicat, lucru pe care îl vom face şi în acest an; facem un gest simbolic pentru cele în jur de 1.600 de membre de sindicat. Desigur, nu îi uităm nici pe bărbaţi; de ei avem grijă pe 9 martie. Chiar dacă aceste zile pică în week-end, noi nu le trecem cu vederea”, a declarat Valentin Popa, preşedintele Sindicatului Sanitas Gorj.
Popa a mai spus că vor fi pupate toate doamnele şi domnişoarele din sindicat, însă nu se va ocupa personal, ci va apela şi la ceilalţi reprezentanţi. „Le pupăm pe toate femeile din sindicat, personal şi prin reprezentanţi”, confirmă Popa.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here