George Şelaru, convins că Energia se va califica

420

Portarul George Şelaru, consideră că echipa gorjeană are prima şansă de calificare în meciul din Cupa României pe care-l dispută cu CSU Suceava.

„Nu este obligatorie calificarea, dar eu sunt aproape convins că ea va veni. A fost meciul acela de la Suceava în care au câştigat, noi am jucat foarte prost pe alocuri, au fost minute în care nu am înscris, am fost conduşi cu 12-3 şi am revenit la 12-10. A fost un joc în care noi nu am arătat constanţă deloc, de la un minut la altul jucam altceva, ori nu reuşeam să dăm un gol timp de 6-7 minute, apoi dădeam în 7 minute 7 goluri”, spune Şelaru despre meciul de astăzi din Cupa României proiectându-l şi prin lentila ultimei confruntări dintre cele două formaţii, un meci câştigat în campionat de suceveni în Moldova. Pentru a obţine victoria în acest meci, George Şelaru are şi o reţetă care, crede el, nu poate da greş: „Trebuie să reuşim să avem o oarecare constanţă, să jucăm agresiv, să băgăm fiecare minge în poartă, să luăm cât mai puţine goluri şi să nu le dăm ocazia la final de meci să fie lângă noi să ne poată încurca”, a mai spus portarul echipei gorjene.
Revenind la ultimul meci disputat de gorjeni, acea victorie surprinzătoare a Energiei contra celor de la Minaur Baia Mare, Şelaru mărturiseşte că a fost un moment emoţionant: „E într-adevăr un sentiment extraordinar să simţim gustul victoriei după atâtea înfrângeri, cred că nu m-am mai bucurat aşa pentru o victorie de foarte mult timp, stăteam şi mă uitam la tabelă la finalul meciului şi parcă nu-mi venea să cred. În minutul 56 sau 57, când am realizat că e gata, nu ştiam, să plâng, să râd, nu mai ştiam cum să mă bucur”, a mai declarat Şelaru.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here