Geoană afirmă: „Manţog şi Videanu, cea mai perversă maşină de sifonat banii minerilor”

457

geoana3Candidatul PSD la preşedinţie, Mircea Geoană, a făcut, în urmă cu câteva zile, câteva remarci acide la adresa a doi dintre liderii PD-L. Ionel Manţog a fost pus astfel, de Mircea Geoană, alături de colegul său de

partid, Adriean Videanu, ambii fiind consideraţi de candidatul la preşedinţie drept, „cea mai perversă maşină de sifonat banii minerilor”. Geoană a subliniat, de asemenea, că promisiunile făcute de Băsescu în faţa minerilor nu vor fi niciodată onorate.

Mircea Geoană a declarat, duminică, la un miting electoral care a avut loc la Orăştie, în judeţul Hunedoara, că Ionel Manţog, şeful campaniei electorale a PD-L Gorj, şi Adriean Videanu sunt „cea mai perversă maşină de sifonat banii minerilor şi românilor”. Candidatul la preşedinţie le-a transmis hunedorenilor că Traian Băsescu a fost însoţit la mitingurile electorale de duminică de „trupa nefericită de căpuşe portocalii”, el referindu-se la liderul PD-L Gorj, Ionel Manţog şi la colegul acestuia de partid, Adriean Videanu. În ce priveşte acuzele repetate ale lui Traian Băsescu la adresa mogulilor de presă, Geoană a spus că oamenii care îl susţin pe Băsescu ar fi, de fapt, „adevăraţii moguli”. „Manţog şi Videanu sunt cea mai perversă maşină de sifonat banii minerilor şi românilor”, a spus Geoană, făcând referire la faptul că Ionel Manţog a fost acuzat în nenumărate rânduri că ar fi „trezorierul” PD-L, fiind de altfel mână în mână cu ministrul Economiei, Adriean Videanu.
Promisiuni de campanie
Geoană a afirmat, de asemenea, că promisiunile făcute de Băsescu în faţa minerilor nu vor fi niciodată onorate. Candidatul PSD a menţionat însă că atunci când el va deveni preşedinte iar Iohannis premier, în România va exista un sector energetic puternic, afirmând, totodată, că va reface Compania Naţională a Căilor Ferate Române. În timp ce Mircea Geoană era la mitingul de la Orăştie, Traian Băsescu participa la două mitinguri electorale la Motru şi Rovinari, în judeţul Gorj.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here