Găurile căscate în străzile din municipiul Motru, astupate cu cărămizi! Primarul promite reparații

2343

O gaură căscată într-o stradă din municipiul Motru a fost astupată de localnici cu resturi din materiale de construcții. Cetățenii așteaptă însă ca artera rutieră în cauză, dar și altele cu probleme să fie reabilitate de autoritățile municipale. Primarul de Motru, Gigel Jianu, susține că știe de aceste probleme dar și că așteaptă să se voteze, în scurt timp, bugetul pentru a da drumul reparațiilor tronsoanelor amintite. Numai pentru aceste lucrări, edilul spune că a stabilit cheltuirea a două milioane de lei.

80% din străzile din municipiul Motru au fost reparate în ultimul an. Problemele apar însă periodic, iar pentru aceste lucrări nu există deocamdată bani prevăzuți. ,,Așteptăm aprobarea bugetului ca să dăm drumul la reabilitarea acestor străzi, buget care suntem obligați să-l aprobăm până pe 20 februarie. În săptămâna care începe vor avea loc dezbateri publice pe marginea acestui buget și după care urmează aprobarea sa în CL. Am propus două milioane de lei, pentru reparații străzi, dar trebuie precizat că în anii anteriori au fost reparate 80% din străzile care nu fac obiectul unor investiții mari pe fonduri europene. În martie, vor începe aceste investiții, vor debuta într-un cartier, adică în zona de mijloc, iar în al doilea în iunie, în zona Știucani și Ciobănești”, a spus Gigel Jianu.
Referitor la gropile astupate cu cărămizi, primarul spune că acestea vor fi primele reparate, după ce bugetul va fi avizat.
,,Strada respectivă a fost bugetată și anul trecut, dar suma a fost tăiată de majoritatea din CL rămânând să o facem anul acesta”, a completat primarul de Motru.
A.STOICA

3 COMENTARII

  1. DAR CANALIZAREA SI ASFALTAREA STRAZII GLOGOVENILOR CAND AVETI SA O FACETI DLE PRIMAR GIANU DOR PROMISIIUNI SI IAR PROMISIIUNI DESPRE CARTIERUL STIUCANI NU MAI POMENITI NIMIC CE AVETI DE GAND SA FACETI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here