Găsește locul liber la salon exact atunci când ai nevoie. Stailer te ajută

911

Internetul și toate device-urile care au acces la internet, încă de când au apărut au început să ne simplifice viețile într-un mod care nu poate fi trecut cu vederea. Putem realiza acum mult mai multe lucruri într-un timp mult mai scurt, deci eficiența acestora este cu adevărat semnificativă. Facturile pot fi plătite acum online, nu mai este nevoie să stai la cozi interminabile și astfel nu mai pierzi timp. La fel este și în cazul cumpărăturilor pentru acasă, pentru că poți plasa online comenzi cu diverse lucruri de care ai nevoie și scapi de drumurile prin aglomerație.
Tehnologizarea a venit cu aceste schimbări benefice, alături de multe altele precum accesul la diverse informații în doar câteva minute. Iată că acum poți să te bucuri de un mod mai eficient și în ceea ce privește realizarea programărilor la salon, pentru că îngrijirea personală și aspectul fizic nu trebuie lăsate la o parte. Stailer este aplicația care facilitează acest lucru, este o punte între stiliști și clienți care te poate ajuta foarte mult.

Lista de saloane se extinde zilnic
 Cei care au auzit de aplicatia Stailer pentru programari la salon încă de când a apărut știu că acum lista de orașe și saloane disponibile pe aceasta s-a extins destul de mult. Și nu se oprește aici. Apar din ce în ce mai multe orașe și saloane, deci în curând oameni din orice oraș vor putea să se programeze la salon online.
Sunt disponibile acum 33 de orașe printre care se enumeră și Târgu-Jiu. Veți regăsi aici o listă completă de saloane de hair and beauty la care vă puteți programa în doar câteva minute.

Despre programări
 Oricine își poate face o programare cu ajutorul Stailer. Trebuie doar să descărcați aplicația din Google Play, App Store sau App Gallery și să creați un cont. Mai apoi veți avea acces la toată lista de servicii și orașe dintre care puteți alege.
Totul se realizează online. Trebuie doar să selectați din listă informațiile care se pliază pe cerințele voastre. Printre acestea va trebui să alegeți orașul, serviciul, data, ora și alte aspecte de acest gen. Asta pentru că veți putea merge la salon atunci când aveți timp, nu va mai trebui să vă pliați voi după programul unui anumit stilist.
Aplicația va genera mai apoi lista de disponibilități de unde puteți alege în funcție de propriile preferințe. Selectați și din doar câțiva pași aveți realizată programarea la salon.

 Servicii complete, pentru iubitorii de servicii din sfera hair and beauty
Cei care preferă să viziteze mai des saloanele de hair and beauty sunt persoane care aleg să beneficieze de mai multe servicii la o singura vizită la salon. Vestea bună pentru aceștia este faptul că pe Stailer sunt disponibile toate serviciile din sfera hair and beauty ce pot fi întâlnite la un salon, deci lista de opțiuni este vastă.
Atât femeile, cât și bărbații vor găsi aici servicii la care pot merge, printre care manichiură, pedichiură, cosmetică, tuns, vopsit și altele. Stailer este aplicația complet gratuită ce poate fi utilizată de orice persoană care vrea să ajungă în timp util pe scaunul unui stilist.
Descărcați Stailer și bucurați-vă de toate serviciile și avantajele disponibile.
Contact: support@stailer.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here