Gârjoabă s-a molipsit de boala lui Manţog

125

Fostul şef de Resurse Umane de la EMC Jilţ, Corneliu Gârjoabă, s-a îmbolnăvit subit la scurt timp după ce a fost detronat din funcţie de noua conducere a Complexului Energetic Oltenia(CEO). Pus la dispoziţia unităţii şi în proces cu angajatorii, Gârjoabă a intrat astfel, luna aceasta, într-un prelungit concediu medical. Boala de care suferă Gârjoabă este legată de un picior, membru care îi face imposibil pedelistului să se deplaseze. Coincidenţă sau nu, de regulă, problemele medicale la un picior erau scuzele de intrare în concediu ale fostului său coleg de partid, Ionel Manţog, adoptate acum şi de Gârjoabă.

Corneliu Gârjoabă şchiopătează! Asta cel puţin conform diagnosticului prezentat la locul de muncă, când a intrat în medical, de fostul director de Resurse Umane, tras pe dreapta de actuala conducere a CEO. Boala care l-a băgat în concediu pe Gârjoabă l-a împiedicat pe acesta să meargă la muncă dar nu l-a oprit să participe la Târgu-Cărbuneşti, duminică, la petrecerea de lansare în cursa pentru parlamentare a colegilor săi de partid, Dan Vâlceanu şi Mircea Scheau. Gârjoabă a onorat astfel invitaţia la Hotel Gilort deşi sfatul “medicului” era să stea la pat.

Medical din 10 octombrie
Corneliu Gârjoabă a fost detronat din funcţia de director de Resurse Umane a CE Turceni, imediat după constituirea CEO. Înlocuit cu Valentina Trofin care oricum i-a făcut treaba la Turceni, Gârjoabă este mutat, pe o perioadă de patru luni de zile, la EMC Jilţ în funcţia de şef de Resurse Umane. Schimbarea conducerii CEO duce şi la schimbarea lui Gârjoabă din funcţie, el fiind înlocuit cu Aristică Tănăsoiu. Rămas la dispoziţia unităţii, ca să nu spunem în aer, pedelistul Gârjoabă se hotărăşte să dea în judecată CEO pentru schimbarea sa din funcţie. Pentru că vrea să fie încadrat pe funcţia de inginer de producţie, renunţând la specializarea în “resurse umane”, şi nimeni nu l-a ajutat, Gârjoabă s-a hotărât să intre în concediu medical. Şi astfel, începând din 10 octombrie, Gârjoabă îşi împarte timpul, plătit de CEO, între politică şi fotbal, acesta fiind nelipsit de pe stadionul din Târgu-Jiu la orice meci important.
Gârjoabă este acum încadrat pe un post de inginer la Mina Tehomir.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here