Garda de Mediu a amendat locuitori din Târgu Jiu și Tismana, pentru că au aruncat gunoaie la întâmplare

869

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj, au desfășurat în weekend, acțiuni de patrulare, identificare și sancționare a celor care abandonează deșeuri în zonele critice ale municipiului Tg. Jiu (zona Panduraș, zona CET…), a comunicat instituția.

,,Au fost aplicate 10 sancțiuni în cuantum de peste 150.000 lei pentru toți cei care au abandonat deșeuri în afara spațiilor autorizate și două sancțiuni în cuantum de peste 20.000 lei pentru cei care incinerau deșeuri în gospodăria proprie. Controale inopinate se vor desfășura și în perioada următoare până când fenomenul de abandonare al deșeurilor va fi eradicat. Atragem atenția tuturor proprietarilor de teren pe care sunt abandonate deșeuri că vor fi identificați și aspru sancționați dacă nu își vor salubriza terenurile deținute”, a mai transmis instituția.
Controalele pe linie de salubrizare a localităților au continuat și ieri, comisarii anunțând că pe raza localității Tismana, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au surprins mai multe persoane care abandonau deșeuri. Fiecare dintre acestea vor fi sancționate cu amenzi în valoare de 10.000 lei fiecare.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here