Găman: Cu siguranță, Gilortul poate rămâne în Liga a treia

751

Plecat de câteva zile la CSO Filiași, antrenorul Mario Găman nu și-a uitat fosta echipă. Tehnicianul gorjean este convins că Gilortul poate rămâne în eșalonul terț după viitoarea ediție de campionat. Găman a declarat că la Târgu Cărbunești s-au făcut pași importanți către performanță, iar oamenii de acolo vor să aibă o echipă cât mai competitivă.,,Cu siguranță, Gilortul poate rămâne în Liga a treia. Eu am vorbit și zilele acestea cu domnul viceprimar, am rămas într-o relație foarte bună cu ei și am zis că o să îi ajut în continuare cu ce pot. Ei aveau deja semnați 8-10 jucători, deci premisele sunt bune. Pe această cale vreau să le mulțumesc, încă o dată, celor de acolo: domnului primar, domnului viceprimar, domnului contabil și tuturor celor care s-au ocupat de baza sportivă. Pentru județul nostru este o bază frumoasă și, sperăm noi, o să posede și o echipă foarte bună în cel mai scurt timp”, a spus Găman pentru Cotidianul Gorjeanul.Mario Găman și Bobi Staicu au fost curtați și de alte echipe din eșalonul al treilea, dar și de o formație de ligă secundă, care i-ar fi dorit ,,secunzi”. Găman a precizat că în alegerea trupei doljene a contat și faptul că antrenorii se vor putea ocupa și de copiii de la Luceafărul. ,,Ne vom ocupa, în continuare, și de Centrul Nostru de Copii și Juniori de la Luceafărul Târgu-Jiu. Sunt inima noastră. Antrenamentele vor avea loc după amiaza şi seara”.

Și Tătaru a plecat la Filiași
CSO Filiași și-a asigurat, la început de săptămână, și serviciile unui alt jucător care a evoluat la Gilortul în ultima parte a sezonului trecut. Este vorba despre fostul pandur Ionuț Tătaru (30 de ani). Fundașul central a fost convins să se alăture proiectului și datorită achizițiilor care s-au făcut în această vară.
„Am semnat astăzi, să fie într-un ceas bun! Trebuia să ajung la echipă în urmă cu un an şi jumătate. Atunci am purtat discuţii cu domnul primar Costeluş şi cu domnul preşedinte Spânu, dar a fost altceva la mijloc şi am plecat la Chişineu Criş. Orice fotbalist se gândeşte să plece unde sunt mai mulţi bani… Asta a fost. Acum, văzând celelalte transferuri pe care le-au făcut, mă refer la Dănescu, Vaştag, Săulescu, plus venirea antrenorului Mario Găman şi a secundului Bobi, m-am hotărât să vin şi eu.Mi-a plăcut proiectul pe care l-au făcut. Au o bază sportivă frumoasă şi au gânduri bune pentru Liga a III-a. Eu, fiind şi aproape de casă, am doar 8 de km de parcurs până la Filiaşi, am decis imediat să vin. A contat foarte mult că sunt aproape de casă. Nu mai voiam să mai plec, pentru că anul viitor am şi eu nunta“, a declarat Ionuţ Tătaru pentru Gazeta de Sud.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here