Găman, al doilea succes consecutiv la cârma Filiașiului

845

Antrenorul gorjean Mario Găman a bifat a doua victorie la rând în Seria 6 a Ligii 3. Formația pregătită de Găman și Staicu a trecut, pe teren propriu, de FC Pucioasa, scor 1-0. Este al doilea succes în stil italian pentru doljeni, care s-au impus la limită și la Alexandria. Față de meciul trecut, gazdele au controlat partida în totalitate și au avut foarte multe ocazii de gol. Unica reușită a partidei a venit în minutul 77 și a purtat semnătura lui Alex Armășelu.
,,A fost o partidă la discreţia noastră. Am avut un joc cu o posesie prelungită, cu răbdare multă. Am avut ocazii şi am avut 16 cornere. Când ai 16 cornere acasă, eu zic că se vede că suntem o echipă care se vrea ofensivă, o echipă care domină şi nu dă spaţii adversarului. Arătăm din ce în ce mai bine şi pentru asta vreau să felicit toţi jucătorii. Băieţii au înţeles ceea ce vrem noi de la ei şi asta ne dă încredere pe viitor. Armăşelu a avut o execuţie superbă, vreau să-l felicit pentru că a strâns din dinţi şi a dat totul pentru echipă”, a declarat Găman pentru gds.ro.
În etapa viitoare, CSO Filiași se deplasează la Moreni. ,,Urmează două partide dificile cu Moreni şi Bascov, dar vrem să venim de acolo cu 6 puncte. Sperăm să ne şi iasă. Dacă noi jucăm şi arătăm fotbal, nu ne e frică de nimeni”, a mai spus Găman.
CSO Filiași și Vedița Colonești sunt singurele echipe din serie cu punctaj maxim după primele două runde.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here