Gala Premiilor UCB, în linie dreaptă

337

Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu şi-a propus să premieze cei mai buni profesori şi studenţi, în cadrul “Galei Premiilor UCB”. Evenimentul are loc la sfârşitul acestei luni.

Performanţa trebuie apreciată în orice domeniu de activitate. Pornind de la acest principiu, Universitatea “Constantin Brâncuşi”, din Târgu-Jiu, organizează, pe 27 februarie, “Gala Premiilor UCB”. Comisia constituită din cinci profesori şi doi studenţi a analizat deja dosarele de candidatură, astfel că, la ora actuală, organizarea Galei este în linie dreaptă.
În cadrul evenimentului “Gala Premiilor UCB”, din 27 februarie, se vor premia: cea mai bună performanţă în cercetarea ştiinţifică studenţească; studentul anului; cea mai bună performanţă în cercetarea ştiinţifică obţinută în competiţii internaţionale; cea mai bună performanţă în publicarea de articole şi cea mai valoroasă carte de specialitate publicată. Se vor mai acorda premii pentru întreaga activitate didactică şi ştiinţifică, pentru creşterea vizibilităţii şi prestigiului Universităţii, dar şi pentru cea mai bună performanţă sportivă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here