Gabriel Biriș susține o conferință la Târgu-Jiu

287

Consultantul Fiscal Gabriel Biriș, fost secretar de stat, va susține o conferință de presă la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Pe tema ”Managementul fiscalității aplicate. Impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Probleme și posibile soluții”. Evenimentul are loc vineri.

Facultatea de Științe Economice a Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu organizează, în data de 10.11.2017, conferința cu tema ”Managementul fiscalității aplicate. Impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Probleme și posibile soluții”, susținută de Gabriel Biriș. Acesta este autorul unor numeroase articole cu privire la legislația și reforma fiscală pentru publicații precum Ziarul financiar, Săptămâna financiară, Capital, Consultantul fiscal, precum și al unor cărți de specialitate în domeniul fiscalității. Vor participa la conferință cadrele didactice ale facultății, studenți, masteranzi, conducători ai instituțiilor publice din Târgu- Jiu, reprezentanți ai mediului de afaceri.
Evenimentul va avea loc în sediul Facultății de Științe Economice din str. Tineretului, nr 4, sala ”Horațiu Mălăele”, începând cu ora 12.00.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here