Gabi Voicu antrenează tinerii pasionaţi de kickboxing şi “naşte” campioni

1762

Clubul Sportiv V Dragon Târgu-Jiu a fost, de-a lungul ultimilor ani, o adevărată pepinieră de campioni la kickboxing. Gabi Voicu antrenează începători, amatori şi profesionişti, aproximativ o sută de tineri fiind înscrişi în clubul său, la această oră. De câteva zile, acesta antrenează şi la Rovinari, într-o sală a liceului din localitate.

Kickboxing-ul este o combinație de arte marțiale cu tehnici preluate din Muay Thai, Karate și Soringi Kempo. Cu alte cuvinte, este vorba despre lupte sportive în poziție verticală, care utilizează lovituri cu mâinile și picioarele, dezvoltate istoric din karate, Muay Thai și boxul clasic.
De peste 10 ani, Gabi Voicu predă, la Târgu-Jiu, kickboxing, iar la ora actuală antrenează în jur de o sută de copii. De-a lungul timpului, s-a bucurat de rezultate excepţionale ale sportivilor săi, unii dintre ei ajungând campioni mondiali. Dat fiind succesul său în șlefuirea campionilor, Gabi a decis să se extindă, de câteva zile începând să facă antrenamente şi la Rovinari, în sala liceului din localitate. „La Rovinari, programul antrenamentelor este marţi, joi şi vineri de la 17.00 la 18.30, iar la Târgu-Jiu antrenăm luni, miercuri şi vineri de la 17.00 -18.30, 18.30 – 20.00 şi 20.00 – 21.30”, confirmă Gabi Voicu.
Cât priveşte costurile, abonamentul este doar 100 de lei şi cuprinde 12 şedinţe. În Târgu-Jiu, antrenamentele se fac pe strada 30 decembrie, nr 5, lângă fostul magazin Florena. Cei interesaţi de cursuri de kickboxing pot să ia legătura cu Gabi Voicu, apelând numărul de telefon 0768883721.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here