Furturi din auto, rezolvate de poliţişti

117

furt autoPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au identificat, în cursul zilei de ieri, doi suspecţi în cazul unui furt din auto. Unul dintre suspecţi este un minor de 15 ani. De asemenea, se fac investigaţii pentru a depista alte persoane care au comis furturi.

În cursul zilei de ieri, urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au identificat principalii suspecţi într-un caz de furt din auto, reclamat în data de 28 iulie, ca fiind comis de către persoane necunoscute. Poliţiştii au stabilit că cei doi suspecţi, doi tineri, unul de 19 ani şi un minor de 15 ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, au sustras în noapte de 27 spre 28 iulie, din autoturismul unui târgujian, acumulatorul auto. Pe parcursul anchetei, poliţiştii au recuperat acumulatorul auto, evaluat la suma de 300 de lei şi l-au restituit părţii vătămate. Poliţiştii îi cercetează în stare de libertate pe cei doi suspecţi, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Caz în cercetare

De asemenea, poliţiştii desfăşoară activităţi de investigare şi cercetare pentru rezolvarea unui caz de furt din auto. Astfel, marţi, în jurul orelor 11:40, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un localnic, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras dintr-un autovehicul, un laptop. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că furtul a fost comis în noaptea de 1 spre 2 august, suspecţii profitând de neglijenţa părţii vătămate care şi-a lăsat un bun de valoare (laptop), în interiorul autoturismului parcat. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale continuă activităţile de cercetare şi investigare pentru identificarea suspecţilor şi recuperarea prejudiciului.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here