Furtuna lasă gorjenii în întuneric

347

Sâmbătă seara furia naturii s-a manifestat din nou în câteva localităţi din judeţul nostru. În urma furtunii puternice, câteva sute de gospodării au rămas fără curent electric. Acest lucru s-a întâmplat şi în Târgu-Jiu unde au avut loc declanşări de linie.

Furtuna puternică a lăsat în întuneric sute de familii din Pojogeni şi Bengeşti-Ciocadia datorită unor copaci căzuţi peste liniile de curent. Potrivit lui Dan Popescu, purtătorul de cuvânt al CEZ, în localitatea Bengeşti-Ciocadia situaţia a fost una mai gravă, pentru că, din cauza furtunii, un copac a căzut peste un stâlp de electricitate, doborându-l cu totul. Prin urmare, remedierea situaţiei a durat mai mult, alimentarea cu energie electrică fiind reluată după câteva ore bune.

Nu mai puţin de 50 de familii din localitatea respectivă au fost afectate de aceste probleme. În ce priveşte locuitorii din Pojogeni, toţi au stat în întuneric mai multe ore, până când a fost remediată avaria.

Tot în urma dezlănţuirii naturii, în Târgu-Jiu au avut loc mai multe declanşări de linie care au întrerupt alimentarea cu energie electrică în mai multe zone. Problemele au fost rezolvate, însă, în maxim 20 de minute, după caz, potrivit aceluiaşi ofiţer de presă al CEZ.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here