Furtună de zăpadă între Filiași și Craiova! Și un eveniment rutier fără victime

3694
UPDATE: Din fericire, evenimentul rutier anunțat a însemnat blocarea unei autoutilitare care a blocat, la rândul ei, și toate celelalte mașini, inclusiv pe cele de deszăpezire. Cristi Tudor revine cu lămuriri, precizând că nu a avut loc nicio coliziune iar traficul a fost parțial eliberat:”Din cauza unei autoutilitare oprite voluntar pe banda 1 și care nu a mai putut pleca de pe loc, din cauza anvelopelor, drumul fiind în pantă, mai multe autotrenuri au rămas blocate pe carosabil. În zonă ningea abundent la ora aceea.
S-a produs un blocaj în trafic, utilajele de deszăpezire nu au mai putut acționa, fiind prinse în ambuteiaj. S-a intervenit pe contrasens cu utilaje de deszăpezire, în zonă fiind montați parapeți axiali, și s-a asigurat circulația pe un sens.
Menționăm că informația inițială, că ar fi avut loc o coliziune, nu se confirmă”, a mai transmis acesta.
UPDATE: Circulația în zona Brădești s-a reluat pe un sens.
Știrea inițială:
DRDP Craiova a avut un mesaj de ultim moment:
Atenție, furtună de zăpadă pe DN 6, între Filiași și Craiova!
Vizibilitatea pe DN 6 a scăzut brusc din cauza unei furtunii de zăpadă, utilajele fac față cu greu în acțiunile de deszăpezire. Reduceți viteza până la evitarea oricărui pericol
În zona localității Brădești circulația este blocată din cauza unui eveniment rutier, din primele informații fără victime, au transmis reprezentanții DRDP.
Cristi Tudor, comunicator SDN Târgu Jiu a anunțat: ”Se pare că sunt și autotrenuri implicate. Utilajele sunt blocate în trafic, șoferii din trafic au oprit pe ambele benzi si acostament”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here