Furt la Cătunele! Hoții au ajuns în arest

247

Doi tineri de 22, respectiv 24 de ani, din comunele Broşteni și Cătunele, au ajuns aseară în arestul Poliției Gorj, sub acuzația de furt calificat. Aceștia sunt suspectați că ar fi furat dintr-un magazin peste 200 de pachete de țigări.

La data de 25 ianuarie, Secţia 3 Poliţie Rurală Motru a fost sesizată de un gestionar al unei societăți comerciale din comuna Cătunele, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta magazinului de unde au sustras mai multe bunuri. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în interiorul magazinului de unde au sustras 200 de pachete ţigări de diferite mărci, prejudiciul fiind în curs de estimare.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat autorii, un tânăr de 22 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi și un tânăr de 24 de ani, din comuna Cătunele, fiind dispusă măsura reţinerii lor pentru 24 de ore”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj. Suspecții vor fi audiați astăzi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here