Furt din locuinţă

181

politieDoi bărbaţi din satul Ploştina s-au gândit să mai facă rost de bani furând din curtea unui bătrân trei ţevi şi valorificându-le la un centru de fier vechi. Însă planul le-a fost dat peste cap de fiul bătrânului, care a descoperit furtul şi a anunţat poliţia. Cei doi suspecţi s-au ales cu dosar penal.

Poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Motru au fost sesizaţi, luni după-amiază, de către P.M., despre faptul că persoane necunoscute au sustras din locuinţa tatălui său, care are vârsta de 77 ani, trei ţevi de şase ţoli. După investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt doi bărbaţi, P.V., de 32 ani şi C.C., de 38 ani, ambii din satul Ploştina. S-a stabilit că suspecţii, în noaptea de 13 spre 14 martie a.c., în jurul orelor 02:30, au pătruns în locuinţa bătrânului, situată pe raza satului Ploştina, iar de aici au sustras respectivele ţevi pe care le-au valorificat la un centru de colectare din municipiul Motru. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimat la 500 lei.

Poliţiştii au recuperat ţevile sustrase şi le-au restituit părţii vătămate, iar pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here