Furt de țigări, dulciuri și bani la Cătunele. Hoții au ajuns în arest!

48

O femeie de 45 de ani, din comuna Cătunele, administrator al unui magazin din localitate, a cerut vineri ajutorul polițiștilor, sesizând faptul că ”persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta societății de unde au sustras mai multe bunuri”. În urma cercetărilor, aseară, doi tineri au fost reținuți sub acuzația de furt calificat.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei și a stabilit că din interior s-au sustras mai multe pachete de ţigări și dulciuri în valoare de 3300 lei şi suma de 200 lei.

La data de 20 noiembrie, în urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificaţi autorii furtului, doi tineri de 17 și 19 ani, din comuna Cătunele, respectiv comuna Bala, județul Mehedinţi. Faţă de cei doi tineri s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Astăzi, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here