Furt de produs petrolier, la Căpreni

149

la capreni1Un echipaj de jandarmi din cadrul Detaşamentului Bărbăteşti, în localitatea Căpreni, a sesizat în zona unui colector un autoturism parcat, lângă care se aflau două persoane.

Jandarmii au observat două persoane ce încărcau în autoturism mai multe recipiente din plastic. Jandarmii au recurs la somaţiilor legale, însă persoanele în cauză au fugit în pădurea din apropiere.

După efectuarea somaţiilor verbale, a fost prins numitul H.D.D., de 28 ani, cu domiciliul în Craiova, judeţul Dolj, iar cea de-a doua persoană a dispărut în pădure.

„Susnumitului i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În urma verificărilor efectuate a rezultat cantitatea de 120 litri produs petrolier sustras din conducta de transport. S-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, care a dispus întocmirea actelor de constatare şi înaintarea acestora în vederea continuării cu operativitate a cercetărilor”, a precizat Alin Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here