Furnizorii de servicii medicale au depus documentele pentru contractele cu CJAS Gorj

134

Pagina 13Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj confirmă faptul că până în prezent toţi furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru au depus documentaţia necesară intrării în relaţie contractuală cu CJAS. Până la sfârşitul acestei luni vor fi semnate actele adiţionale şi vor fi distribuite bugetele.

Pentru furnizorii de servicii medicale care la data de 31.12.2011 se aflau în relaţie contractuală cu CJAS Gorj, contractele pentru anul 2011 se prelungesc prin acordul părţilor până la 31.12.2012, prin acte adiţionale. Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiţionale.

Toţi furnizorii de servicii medicale au depus documentele

Gheorghe Cocină, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj a declarat că „toţi furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru au depus documentaţia în vederea intrării în relaţie contractuală cu CJAS. Ei au făcut acte adiţionale la contractul din 2011 pentru luna ianuarie 2012, dar şi un alt act adiţional la contractul din 2011 pentru prelungirea acestuia până la data de 31 decembrie 2012”. Prin urmare, Gheorghe Cocină spune că perioada de contractare organizată în perioada 4-10 ianuarie 2012 s-a încheiat cu bine, fără probleme, urmând ca până la 31 ianuarie să se semneze actele adiţionale cu fiecare furnizor în parte. În plus, preşedintele CJAS Gorj a făcut precizarea că bugetele vor fi distribuite la momentul semnării actelor adiţionale, repartiţia acestora făcându-se în funcţie de anumiţi indicatori şi o serie de criterii specifice. În acest moment, potrivit reprezentanţilor CJAS Gorj, există comisii care lucrează la stabilirea bugetelor unităţilor.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here