Fundația Infinitului donează un teren Primăriei Târgu Jiu

1506

„În ședința de luni a Consiliului Local se votează proiectul prin care Primăria Municipiului Târgu Jiu va intra în posesia unui teren situat lângă Parcul Coloanei Infinitului, în suprafață de 2665 mp.
Este vorba despre o donație din partea doamnei Maria Banu Ertegun, care a făcut acest gest din dragoste pentru Brâncuși, dar și din dorința de a contribui la punerea în valoare a operelor marelui sculptor.
Este încă o oportunitate pentru noi de a reîntregi patrimoniul municipiului Târgu Jiu, idee la care am aderat din momentul în care am preluat mandatul de primar. Acest teren se alătură celorlalte obiective pe care le-am recuperat în acești ani: Casa de Cultură, parcarea Rodna, parcarea din cartierul Progresului, dar și alte terenuri care în timp au fost înstrăinate, bunuri care trebuiau readuse în patrimoniul orașului.
Îi mulțumesc, încă o dată, doamnei Ertegun pentru acest gest generos, dar și doamnei Cristiana Irinel Stoica, reprezentantul Fundației Infinitului, cea care a contribuit la concretizarea acestei donații”, a anunțat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here