Funcţii vacante la ITM Gorj şi Instituţia Prefectului

509

Auditor superior şi expert debutant în domeniul minorităţilor naţionale. Sunt cele două funcţii vacante făcute publice în această perioadă de către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, respectiv Instituţia Prefectului.

Prefectura Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de expert, clasa I, gradul profesional debutant, destinată activității în domeniul minorităților naționale, altele decât minoritatea romă, din cadrul Serviciului Afaceri Europene, Situații de Urgență, Dezvoltare Economică și Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate, Compartimentul Situații de Urgență, Dezvoltare Economică și Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiințelor Economice.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este ziua de 27 mai, ora 16.00, în timp ce proba scrisă a fost programată pentru 8 iunie, ora 10.00, iar cea a interviului se va susţine pe 10 iunie.

Vechime de minimum nouă ani pentru postul de la ITM
Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de auditor clasa I, gradul profesional superior, din cadrul Compartimentului Audit intern. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: deţinerea de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiințelor Economice; vechime în specialitatea studiilor absolvite de minimum nouă ani.
Ziua de 27 mai este termenul pentru depunerea dosarelor de concurs, iar proba scrisă a fost programată pentru 8 iunie, la ora 11.00, urmând ca data şi ora interviurilor candidaţilor care trec de examenul scris să fie stabilite ulterior.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here